1. Milieu Technoloog

contact met mij op 16,74 EUR

Als Milieu Technoloog werk je mee aan de ontwikkeling van innovatieve en duurzame technologieën.


Wat doe je als 1. Milieu Technoloog?
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van procestechnologische ontwerpen voor waterzuiveringen, biogas-installaties of installaties om nutriënten terug te winnen. Je begeleidt opstarten van pilot en full-scale installaties, vaak op locatie. Je stelt optimalisaties voor bij klanten, voert troubleshooting uit en je rapporteert een duidelijke oplossingsrichting.

Als technoloog werk je mee aan het uitdenken en ontwikkelen van nieuwe technologieën of ideeën. Dit komt voort uit de uitvoering van lab testen en pilot proeven van innovatieve oplossingen.


Wat kun je?
Wanneer kom je in aanmerking voor deze functie?
Je beschikt over een afgeronde masters opleiding richting bio-engineering.Je hebt enkele jaren werkervaring in anaerobe/aerobe waterzuivering en/of biogasproductie.Je bent klantgericht, analytisch en daadkrachtig.Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.Je bent woonachtig in de regio Zuid-West Nederland of in het grensgebied van België.Je bent bereid om projectafhankelijk bezoek op locatie te doen in binnen- en buitenland.

Wat krijg je?
In een wereldwijd netwerk aan partners werk je samen met het team aan hetzelfde doel: een duurzame maatwerkoplossing voor de opdrachtgever op het gebied van waterzuivering en nutriënten terugwinning. De diversiteit van de projecten waaraan men werkt is enorm groot en dit zie je ook terugkomen in je werkzaamheden. Innovatie en duurzaamheid staat hoog in het vaandel.

Je krijgt binnen deze hands-on mentaliteit en open-deur policy veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Ook is er tijd voor ontspanning: maandelijkse borrels, personeelsuitjes, kaartavonden en een jaarlijkse pub quiz - Daarnaast hoort ook het vieren van successen erbij!

En tot slot:
Een marktconform salaris met doorgroeimogelijkhedenEen winstdeelregeling25 vakantiedagen bij full time dienstverband en optionele aankoop van extra dagenEen pensioenregeling waarvan de bijdrage volledig door de opdrachtgever wordt betaaldReiskostenvergoeding en telefoon van de zaakEen innovatieve, informele & collegiale werksfeer
Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen verloopt de sollicitatieprocedure een tikkeltje anders. Aangezien we je nu niet kunnen uitnodigen bij ons op kantoor voor een bakje koffie of thee lossen we het graag anders op!

Na je sollicitatie wordt je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag je CV, je wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan kunnen we jou voorstellen bij de opdrachtgever(s). Indien positief zul je worden uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal gesprek, denk hierbij aan Skype, WebEx of Zoom. Hierna zal de opdrachtgever beslissen of je een salarisaanbod krijgt.


Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een sociale werksfeer en veel ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Er wordt gewerkt aan vernieuwende en duurzame projecten op het gebied van water, energie en milieu.


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te.

Locatie: Zeeland -
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171959          38 bezoeken