1ste automonteur regio Hilversum

contact met mij op 14,69 EUR

We zoeken een vlotte en stressbestendige automonteur. Naast ervaring met onderhoud, reparaties en het stellen van diagnoses aan personen- en bedrijfs- wagens, heb je ook de nodige bagage als het gaat om moderne auto-elektronica. Ben jij; In het bezit...

Functieomschrijving

We zoeken een vlotte en stressbestendige automonteur. Naast ervaring met onderhoud, reparaties en het stellen van diagnoses aan personen- en bedrijfs- wagens, heb je ook de nodige bagage als het gaat om moderne auto-elektronica.

Ben jij;

In het bezit van een monteur/mts-diploma en relevante werkervaring?, flexibel, collegiaal en gemotiveerd?, in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken?, iemand zonder 9-tot-5-mentaliteit?

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe automonteur!

Wij bieden;

Een fulltime functie bij het familiebedrijf , met de klemtoon op service, uitdagende werkzaamheden waarin alle facetten van het monteursvak aan bod komen, een professionele werkomgeving met volop (opleidings)mogelijkheden om je verder te ontwikkelen,  een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer en leuke collega's

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas@flexibility.nl, of bij vragen over de functie kun je bellen met 06-50203365.

Flexibility Eindhoven-Best en Flexibility Flevoland zijn al geruime tijd hét arbeidsbemiddelingsbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau. Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten bieden we de optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO.

Locatie: Noord-Holland - Hilversum
Toegevoegd op 1 dag geleden en vervalt op 26 oktober, Advertentie id: 1028224          38 bezoeken