220 liter compostbak

54,95 EUR

Compostbak kunststof

Compostbak kunststof 220 liter met deksel en klep zodat u de compost makkelijk uit de bak kunt scheppen. Zo maakt u vruchtbare voeding voor uw bloemen en planten, organisch en milieu vriendelijk.Keuze uit een zwarte of groene compostbak2 stuks of meer met 40% extra korting voor slechts € 49,95 per stukOptioneel verkrijgbaar met grondplaat20% extra korting op een grondplaat als u die direct mee besteldDe 2e compostbak wordt gratis thuisbezorgd Dit product wordt verzonden als XXXL pakketKunststof compostbakKant en klaar modelDegelijk materiaalGeproduceerd van gerecycled materiaal, beter voor het milieuEenvoudig in elkaar te zetten

De kunststof compostbak 220 liter is verkrijgbaar in zwart of groen. Vermindert de hoeveelheid van uw huishoudelijk afval door organisch materiaal te hergebruiken. U kunt alles gaan composteren, deze holle bolle Gijs compostbak maakt van alle compost vruchtbaar materiaal. Composteren is zeer milieu vriendelijk en helemaal van deze tijd. De deksel is wind veilig, dit wil zeggen dat de deksel er niet kan afwaaien. Er zit een klep op de 220 liter compostbak die open en dicht kan, op die manier kunt u de compost gemakkelijk uit de compostbak scheppen. Wanneer u de compostbak op een harde ondergrond gaat plaatsen zoals bijvoorbeeld stenen dan adviseren wij om er een grondplaat onder te plaatsen.

Het in elkaar zetten van de 220 liter compostbak is eenvoudig,
De 220 liter compostbak is namelijk kant en klaar, u kunt het compost vat zo in de tuin zetten! Begin vandaag nog met composteren aan draag bij aan een beter en groener milieu.

Voertonnen |

Locatie: Overijssel - Wierden
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171847          85 bezoeken