2.3 Assemblagemedewerker

contact met mij op 139,08 EUR

Ben jij geïnteresseerd in printplaten en werk je er graag mee? Lees snel verder!

Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever is gevestigd in Veenendaal en houdt zich hoofdzakelijk bezig met de assemblage van printplaten. Het bedrijf is in de afgelopen 30 jaar aanzienlijk gegroeid en de verwachting is dat dit zich nog verder zal ontwikkelen. Het bedrijf omvat ongeveer 50 medewerkers en binnen de organisatie staat de werknemer centraal. Voor iedere medewerker is er een leer-en ontwikkeltraject en ambitie wordt zeer gewaardeerd. Ze beschikken over een State of the Art machinepark waarin ze de verschillende componenten samenbrengen tot een eindproduct. Ze zijn zeer innovatief en klantgericht, en denken altijd mee met de opdrachtgevers om op deze manier een zo goed mogelijk product te leveren. Gezien de structurele groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar Assemblage/test and repair medewerkers Elektronica.

Functieomschrijving

Als Assemblagemedewerker zorg je, samen met je collega's, voor de samenstelling van elektronische producten. Op basis van tekeningen of werkinstructies maak je onder meer kabels of je bouwt printplaten in behuizingen. Ook verricht je werkzaamheden om de verschillende producten te voorzien van een beschermende laag. De functie omvat zowel handmatige als machinale werkzaamheden.

De werkzaamheden:


Het instellen en bedienen van diverse machines voor de productie van draad en kabelwerk.Het verwerken van draad en kabel door onder andere draden vertinnen, het aanknijpen van contacten en soldeerwerk.Het aanbrengen van giethars ter preservering van producten.Het aanbrengen van een beschermende coating op diverse geassembleerde printplaten.Machinaal aanbrengen van lijm op verschillende producten.Het samenbouwen van diverse onderdelen tot een compleet eindproduct.Mocht je in aanmerking willen komen voor de Test and Repair afdeling dan zul je ook:Het machinaal testen van componenten Voor en na bewerking Soldeer werkzaamheden

Functie-eisen

Wie ben jij?


Je hebt een opleiding op VMBO/MBO-niveau, bij voorkeur elektronica.Je hebt affiniteit met techniek en elektronica.Je hebt ervaring in een productie-omgeving.Je kunt snel en accuraat werken, zonder de kwaliteit van je werk uit het oog te verliezen.Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Wie ben jij?


Je hebt een opleiding op VMBO/MBO-niveau, bij voorkeur elektronica.Je hebt affiniteit met techniek en elektronica.Je hebt ervaring in een productie-omgeving.Je kunt snel en accuraat werken, zonder de kwaliteit van je werk uit het oog te verliezen.Je beheerst de Nederlandse en Engelse.

Locatie: Utrecht - Veenendaal
Toegevoegd op 20 dagen geleden en vervalt op 25 augustus, Advertentie id: 973558          248 bezoeken