30 occasions van de Mazda MX-5 (NA - NB - NC - ND - NDRF)

contact met mij op 17,72 EUR

Welkom bij De Cabriohoeve!

Wij zijn het team van "De Cabriohoeve" en zijn gespecialiseerd in de mooie Mazda MX5 cabrio. Wij hebben dan ook rond de 30 cabrio's op voorraad staan. Al deze auto's verkeren in topconditie en zijn voorzien van een grote beurt en nieuwe distributie. De auto's worden afgeleverd met een nieuwe APK en drie maanden garantie. Er worden geen afleverings-/rijklaarkosten berekend.


Koopt u een MX5 bij ons, dan kunt u zorgeloos gaan toeren en heerlijk genieten van uw auto en het Hollandse weer.

Kom gezellig een keer bij ons langs om de geweldige Mazda MX5 te komen bekijken. U zult niet teleurgesteld worden. Kopje koffie of thee staat voor u klaar met koek, als u gelukt heeft een versgebakken cake.

www.decabriohoeve.nl

Doordat wij specialist zijn op het gebied van de MX5 kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe en gebruikte onderdelen, tevens originele onderdelen. Omdat wij over een eigen werkplaats beschikken kunnen wij tevens het onderhoud/APK van uw MX5 voor u verzorgen. Misschien bent u toe aan een nieuwe soft top of moeten uw stoelen vervangen worden. Wat er ook maar gedaan moet worden aan uw auto, wij kunnen het voor u verzorgen.

Ook zijn wij BBR GTI dealer. Voor het tunen van de Mazda MX5. BBR GTI heeft een super naam op het gebied van tuning van de Mazda MX5. Wij hebben op een MX5 NC een set gebouwd. Zodat u eerst eens kunt proeven hoe het is.


Heeft u vragen? Dan kunt u bellen met (0599) 513 713.

Hartelijke groet,
Team De Cabriohoeve
Julianalaan 9

9462 PG Gasselte

www.decabriohoeve

Locatie: Drenthe - Gasselte
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1240599          72 bezoeken