4g Router TP Link Model Archer MR200 (SIM 4G)

50 EUR

ACC 50 Wireless Dualband 4G Lte Router
Model Archer MR200

Maar 4 maanden gebruikt met simkaart.
z.g.a.n.

TP-Link Archer MR200
Prima werkend 4G router; handig voor als je je mobiele internet wil gebruiken.
Inclusief doos en alle toebehoren.

Totale wifi snelheid: 750 Mbps - Dual-bandTooltip - Wireless ACTooltip - Fast Ethernet (Tot 100 Mbps)

Productbeschrijving
De TP-Link Archer MR200 is dual-band 4G LTE router waarmee je binnen een paar minuten je 4G netwerk kunt delen met verschillende apparaten. Met deze 4G router kunnen er downloadsnelheden tot maximaal 150 Mbps worden gehaald. Op deze manier kun je ongestoord genieten van (U)HD films, grote goeveelheden bestanden downloaden en videochatten. In deze V4 variant zijn de 4G antenne's extern aangesloten en de wifi antenne's binnenin de router. Dit zorgt voor een betere 4G ontvangst en vervolgens een sterker en stabieler signaal. Bij de V3 was dit nog andersom.

Eenvoudig in gebruik te nemen.
Om gebruik te maken van de router hoef je enkel een simkaart in de achterkant van het apparaat te steken. Simkaarten van alle provider kunnen hiervoor worden gebruikt aangezien de router simlockvrij is. Er is dus geen verdere configuratie nodig. De Archer MR200 kan uitstekend thuis worden gebruikt, maar bijvoorbeeld ook wanneer je op een afgelegen locatie aan het werk bent.
Dual-band wifi
De Archer MR200 zet daarnaast een dual-band wifi netwerk op waarmee gecombineerde draadloze snelheden tot 733 Mbps mee kunnen worden gehaald. De router ondersteunt draadloze snelheden tot 300 Mbps op de 2,4 GHz wifi-band en snelheden tot 433 Mbps op de 5 GHz wifi-band. Door apparaten te verdelen over de beide netwerken ontstaat er minder drukte en dus storing op de netwerken. Bovendien beschikt het apparaat over twee geavanceerde antennes waardoor je verbinding nog stabieler wordt. De wifi kun je overigens uitschakelen met 1 druk op de knop.
Bedraad als backup
Wanneer het 4G en/of het draadloze netwerk je alsnog in de steek laten kun je apparaten altijd nog bekabeld aansluiten op de WAN/LAN poort. De Archer MR200 ondersteunt hiermee namelijk nog verschillende verbindingstypen zoals kabels, glasvezel en DSL modems.

Inhoud van de verpakking
TP-Link Archer MR200
Internetkabel (RJ-45)
Voedingsadapter
Snelstartgids
Micro naar Standaard SIM kaart adapter
Nano naar Standaard SIM kaart

Locatie: Noord-Brabant - Berkel-Enschot
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 31 oktober, Advertentie id: 1050059          36 bezoeken