Accountant

Functieomschrijving

Heb jij ervaring met het adviseren en samenstellen van jaarrekeningen? Heb je een certificaat van AA-Accountant? Werk je graag persoonlijk met klanten? Heb jij graag je eigen verantwoordlijkheden? Dan is deze vacature van accountant in Terneuzen misschien wel iets voor jou!Waar kom je te werken?
Je gaat aan de slag bij de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie van Nederland. Echter merk je dat op de werkvloer niet; zij hebben een persoonlijke aanpak naar zowel de werknemers en de klanten. In het kantoor is er een informele werksfeer en een vrijheid om jezelf te zijn. Daarbij zijn er ook verschillende doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit vinden ze dan ook heel belangrijk.Wat zijn je taken?
Als accountant ga je aan de slag met de jaarrekening van verschillende klanten. Je signaleert daarbij de knelpunten in het proces en doe je voorstellen en implementeer je verbeteringen. Maar je coacht iij de assistenten en je helpt ze bij de vraagstukken die zij hebben. Daarbij lever je ook input aan de directie voor budgetten en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van dienstverlening van je eigen aandachtsgebied.Wat moet je kunnen?
Natuurlijk zorg jij als accountant ervoor dat je klanten tevreden zijn en professioneel geholpen worden. Daarbij ben je gecertificeerd AA-accountant en heb je ervaring met advisering en het samenstellen van jaarrekeningen voor MKB ondernemingen.Wat krijg je ervoor terug?
Je krijgt de mogelijkheid om je via de academy verder persoonlijk te ontwikkelen. Hier krijg je als persoon ook ruimte voor. Daarbij heb je een inspirerende werkomgeving en sta je dicht bij de ondernemer. Salaris is in overleg.Reageren? Ben jij de accountant die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onze website. Voor verdere vragen kunt je altijd mailen naar angelique.mahu@nl.randstad.nl ; of bellen naar ons telefoonnummer: 0115-640300. 


Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel.
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 26 februari, Advertentie id: 843662          69 bezoeken