Alfa Romeo 147 2.0 T.spark Selespeed facelift zeer netjes

3.500 EUR

Te koop: Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed in uitstekende staat. Wordt verkocht ivm overstap naar diesel. Ik moet veel kilometers gaan rijden voor m'n werk dus is een diesel een stuk voordeliger voor mij. Technisch in uitmuntende staat. Alles werkt naar behoren, heb er nooit problemen mee gehad. Elk half jaar een beurt gehad, waarbij in juli 2017 de distributieriem, balansasriem enz. is vervangen. Banden zijn nog zeer goed, 6/5,5 mm. Is ook onlangs APK gekeurd, hierbij zijn de draagarmrubbers voor vervangen. Heeft altijd op 10w60 van castrol gelopen, en is regelmatig geflushed. Hij loopt echt als een zonnetje! Ook de schakelbak werkt nog perfect. Heeft enkele kleine blaasjes in de lak, maar de bodem is keihard. Daarnaast een kras linksachter op de bumper en wat steenslag op de motorkap. Ook zit er een klein sterretje in de vooruit, maar is onderzocht en kan geen kwaad. Is voorzien van een sportonderstel van Falco Motorsport, stuurt snaarstrak door de bochten. Is daarnaast voorzien van een sportluchtfilter van k&n en een bluetooth radio. Mocht je dit nou allemaal niks vinden, ik heb alle originele onderdelen er nog bij om hem weer helemaal in originele staat terug te brengen. Alle historie, NAP rapport, en rekeningen zijn aanwezig. Tevens komt hij met twee sleutels waarmee de centrale deurvergrendeling op afstand te bedienen is. Het interieur is ook in uitstekende staat. De lederen stoelen zitten voortreffelijk, in combinatie met een goedwerkende airco is het daardoor heerlijk toeven in deze auto.
Kom gerust een proefrit maken! Dit is mogelijk in Den Helder en in Enschede. Je kan me bellen, whatsappen, sms'en of emailen. Er wordt nog mee gereden dus de kilometerstand kan nog iets oplopen.
Wat de prijs betreft: de vraagprijs is 3500 euro. Bieden is toegestaan, maar hou het netjes. Er is erg veel geld gestoken in het onderhoud van de.
Locatie: Overijssel - Enschede
Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 8 juni, Advertentie id: 806485          95 bezoeken