Alfa Romeo Mito 1.4 TurboAutomaat Apple CarPlay HiFi

9.950 EUR

Alfa Romeo MiTo 1.4 T MultiAir van de 2e eigenaar!

Een kleine hot-hatch op z'n Italiaans! De MiTo heeft een tijdloos en toch trendy design, een wegligging waar je beleeft ‘u’ tegen zegt en hij is snel! De 1.4 Turbo motor is goed voor 135pk’s, zorgvuldig geserveerd met behulp van een razendsnelle TCT-versnellingsbak!

Het lakwerk verkeert in topconditie op enkele gebruikerssporen na en de Mito staat op een set 17” wielen, met opvallende knalrode remklauwen. Binnenin de Mito treffen we een zeer compleet uitgerust interieur aan. Zo is hij o.a. voorzien van een multimedia systeem met touchscreen inclusief Apple CarPlay gekoppeld aan een HiFi systeem welke ik zelf achteraf professioneel heb laten monteren en parkeersensoren (achter). Met het DNA systeem kunt u het karakter van de auto aanpassen voor elke situatie.

Voldoende opties om iedere rit comfortabel en aangenaam te maken. Alhoewel, met het pittige blok heeft u het comfort-gehalte voor een groot deel zelf in de hand.. of beter gezegd: onder de voet.

De reden van verkoop (met pijn in mijn hart) is omdat ik een lease auto krijg van mijn nieuwe werkgever, waardoor de auto overbodig wordt. Momenteel wordt er nog (minimaal) gereden met de auto.

De MiTo is afkomstig uit België, dus geen NAP. Schrik niet, want de kilometerstand en historie zijn 100% logisch te verklaren.


Graag tot ziens!

Sportieve groet,

Locatie: Noord-Brabant - Etten-Leur
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 22 december, Advertentie id: 1049074          47 bezoeken