Allround Bedrijfsleider

.... EUR


Waarom Allround? Je moet kunnen calculeren, projecten kunnen leiden en een Bedrijf kunnen leiden. Want je mag de toekomstige eigenaar worden als je dat aan kunt!
Onze opdrachtgever is een klein familie bedrijf, die haar klanten bij veel zaken van dienst kan zijn. Van onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden in en rond het huis of bedrijfspanden tot een gehele nieuwbouw. Het werkgebied is veelal in de randstad.
De eigenaar heeft inmiddels het pensioengerechtigde leeftijd maar kan niet stoppen omdat hij dat niet kan maar vooral omdat hij ook geen geschikte opvolger heeft. En als hij ermee stopt zullen er 10 tot 12 gezinnen onder gaan lijden. Dus de focus is nu om een geschikte opvolger.


Functiebeschrijving

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uitrekenen van projecten voor opdrachtgevers. Je bent hierbij verantwoordelijk voor meer-/minderwerken, het uitwerken van offertes, het aanvragen van prijzen van materiaal, onderaannemers enz enz.
We hebben het hier over een familie bedrijf dus een zeer platte organisatie waar iedereen meewerkt. Een echte familie gevoel en nooit denkt iemand dat is niet mijn werk!
Nee we helpen elkaar en doen wat er moet gebeuren op het moment dat het nodig is.Functie-eisen

Je bent een ervaren bouwkundige met een hbo-opleiding en/of de juiste werkervaring op dat niveau.
Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie/rol
Het lieft komt je ook uit de de praktijk
En de directeur loopt hier ook gewoon in een 'spijkerbroek'!


ArbeidsvoorwaardenEen vaste dienst na gebleken geschiktheid

Doorgroeimogelijkheid tot (mede)eigenaar

Salaris volgens CAO

Locatie: Zuid-Holland - Zoetermeer
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 22 december, Advertentie id: 1049218          75 bezoeken