Allround Machineoperator

.... EUR

Internationale Grafimedia onderneming

Functiebeschrijving
Let op: Sollicitatie vindt plaats middels video-interview!

Wil je werken in een zeer interessante en technisch innovatieve werkkring? Heb je daarnaast ervaring als Nabewerker op verschillende grafische machines en staan kwaliteit en veiligheid bij jou hoog in het vaandel? Reageer dan vandaag nog op deze leuke vacature!

Als allround Machineoperator werk je op de afdeling productie waar verschillende machines worden ingezet voor de afwerking van hoogwaardig drukwerk. De aanwezige machines kunnen o.a. vergaren, frezen, snijden, lassen, lamineren stansen en vormen. Als Machineoperator is het van belang dat je in ieder geval kunt vergaren, frezen en één van de overige werkzaamheden kunt verrichten. Je controleert de instelling van de machines aan de hand van orderinstructie en handelt storingsmeldingen af. Je gaat zorgvuldig om met machines en materialen en zorgt voor een schone productieomgeving. Daarnaast draag je zorg voor een goede overdracht naar de volgende ploeg. Het gaat om een fulltime functie in een 3-ploegendienst.

Functie-eisen
Voor deze functie is het van belang dat je:


Een grafische/ technische opleiding of een gelijkwaardige opleiding hebt afgerond
Minimaal 2 jaar werkervaring hebt als Nabewerker/ Machine operator
Nauwkeurig kunt werken en oog hebt voor kwaliteit
Beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (in de Nederlandse taal)
In een 3-ploegendienst wil werken.Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden conform CAO. Solliciteer svp via de 'reageer' button onderaan de vacature op: www.module.nl!


Module biedt nu de unieke mogelijkheid een eerste kennismaking en nadere informatie over onze dienstverlening en vacature middels een video interview te laten plaatsvinden. Onze kandidaten zijn nu geen tijd en geld meer kwijt aan reizen én het milieu is ook blij met!

Locatie: Noord-Holland - Hoofddorp
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 8 mei, Advertentie id: 1044813          505 bezoeken