Allround Monteur Technische Dienst Geautomatiseerde Ba...

contact met mij op 16,11 EUR

- Een functie als monteur in een schone en fijne werkomgeving - Uitgedaagd worden op mechanisch en elektrotechnisch gebied - 36 uur werken en een goed salaris met een uitstekende toeslag

Bedrijfsomschrijving

Stroopwafels, cake, eierwafels, gevulde koeken en nog veel meer overheerlijke producten rollen er dagelijks van de band. Van een aantal producten zijn ze werelds grootste producent! Er worden producten geleverd over de hele wereld. Deze organisatie is nog lang niet uitgegroeid en heeft grote plannen voor de toekomst.

Voor de vestiging in Tilburg is men op zoek naar een Storingsmonteur voor in de productieruimte. Je komt te werken in een organisatie waar iedereen op een leuke manier met elkaar omgaat en waar ze samen 'de schouders eronder zetten' om dagelijks binnen- en buitenland te voorzien van lekkernijen. Wil jij werken in dit leuke bedrijf met een goede sfeer? 

Functieomschrijving

Het betreft een baan voor 36 uur per week in een 3-ploegendienst. Hierin werk je 1 week dagdienst, 1 week avonddienst en 1 week nachtdienst. Je krijgt hier een uitstekende toeslag voor (20%) die kan oplopen tot meer dan € 500,00 per maand bovenop je basissalaris. In de dagdienst kan je 's avonds aanschuiven bij het avondeten. In de avonddienst en nachtdienst kan je (bijvoorbeeld) overdag de kinderen naar school brengen of van school halen. 

Overdag zal je naast storingen ook bezig zijn met onderhoud van de productiemachines

In de avond en nachtdienst ben je vooral aanwezig om de storingen op te lossen en samen met collega's van de productie te zorgen dat de producten gereed zijn voor de volgende dag. Dit zodat mensen in binnen- en buitenland weer van jullie koek en stroopwafels kunnen genieten. Hier lever jij een mooie bijdrage aan. Gaaf toch!? 

De machines waar jij mee aan de slag gaat zijn o.a.: mengers, ovens, snijmachines, transportsystemen, koeltorens, verpakkingsmachines en gebouwgebonden installaties

Je komt te werken in een goede werkomgeving; de fabriek is schoon, ruikt lekker en is ruim opgezet 

Functie-eisen

Jij bent een Allround Monteur Technische Dienst met de volgende eigenschappen: 

Minimaal MBO werk- en denkniveau

Afgeronde opleiding richting techniek
 
Werken met casepackers, flowpackers, mengmachines en vulmachines
  
Goed analytisch vermogen en je denkt graag mee aan verbeteringen van het proces
 
Zowel mechanisch als elektronisch goed onderlegd

Je wilt jezelf altijd nieuwe technische dingen aanleren 

Denk jij dat je geschikt bent voor deze baan? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. Ook als je twijfelt mag je altijd contact opnemen zodat we samen kunnen bespreken of deze functie bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou in de rol van allround monteur technische dienst de volgende zaken:

Een uitdagende baan waar je elke dag nieuwe dingen kan leren

Een prima salaris tussen de € 2.500,00 en € 3.300,00 bruto per maand 

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden allen conform de CAO Zoetwarenindustrie

Vakantiegeld en een goede pensioenregeling
 
Volop ontwikkelingsmogelijkheden (het eerste jaar een opleidingsbudget van € 1.000,00) 

Sollicitatieprocedure

Regio Tilburg3-ploegendienst36 uur2.500 - 3.300 euro
Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Kevin Koelewijn.

Mobiel: 06 - 82 63 92 20
E-mail: kevin@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning

Locatie: Noord-Brabant - Tilburg
Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 9 april, Advertentie id: 1127447          94 bezoeken