Allround Monteur Technische Dienst Vleesindustrie

contact met mij op 15,05 EUR

13e maandBijna nooit werken op zon- en feestdagenRuime opleidingsmogelijkheden

Bedrijfsomschrijving

Dit snelgroeiende oerhollandse familiebedrijf heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot de meest duurzame speler en meest moderne faciliteit op het gebied van vleesverwerking in de breedste zin. Van binnenkomst van de varkens tot het uiteindelijk product word er zorgvuldig omgegaan met de dieren en staat dierenwelzijn hoog in het vaandel. 

Verdeeld over de 3 vestigingen in Nederland zijn ongeveer 1300 mensen werkzaam voor dit bedrijf. De hypermoderne vestiging waarvoor dit bedrijf een monteur technische dienst zoekt bestaat uit zo'n 280 medewerkers en is pas geopend in 2015. Om zoveel mogelijk toekomstbestendig te zijn- en blijven is deze innovatieve werkgever aan het uitbreiden op het terrein naast de huidige locatie hier komt een 38.000m grote productiehal die in 2020 in bedrijf genomen zal worden. Een grote vrieshal maakt hier onderdeel van uit om de kwaliteit van het vlees te kunnen garanderen direct na de verwerking.

De technische dienst bestaat uit meerdere monteurs die werken in een 3-ploegen systeem om de productielocatie draaiende houden en de storingen aan het gehele machinepark op te sporen en te verhelpen.

Binnen dit bedrijf werk je in het volgende rooster.

Ochtenddienst
Maandag: 03:00 - 14:00
Di,Wo,Do,Vr: 5:00 - 14:00

Middagdienst
Maandag t/m Vrijdag 13:00 - 22:00

Nacht
Maandag t/m Vrijdag 21:00 - 06:00

Functieomschrijving

Als monteur technische dienst ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het onderhouden en verbeteren van het gehele machinepark. Werkzaamheden binnen de functie monteur technische dienst binnen dit hypermoderne bedrijf zijn onder andere. 

Het verhelpen van storingen aan transportbanden, pompen, dip-liften, zuiveringsinstallaties, volautomatische snijrobots. Verbeteren van de transportbanden doormiddel van constructiewerken.Mechanische werkzaamheden kunnen bestaan uit het vervangen van assen, lagers, pompen, en het smeren en vervangen van transportrails.Elektrische werkzaamheden kunnen bestaan uit het oplossen van storingen aan besturingskasten, elektromotoren het vervangen van relais en elektrische componenten uit machines in het machinepark. 

Functie-eisen

Als monteur technische dienst zijn wij op zoek naar.

Mechanisch en elektrisch onderlegd, de werkzaamheden bestaan voor 50% uit mechanische werkzaamheden en 50% elektrisch.Een monteur die stevig in zijn schoenen staat.MBO-4 werk en denk niveau of soortgelijk verkregen door relevante werkervaring binnen een productieomgeving of opleidingen/cursussen.Bereid om in een 3-ploegen rooster te werkenOplossingsgericht denken volgens een can do mentaliteit. Een zelfstandig en verantwoordelijk monteur

Arbeidsvoorwaarden

Als je aan de slag gaat als monteur technische dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

Een zeer uitdagende afwisselende baan24 vakantiedagenPloegentoeslag van 19%8% vakantiegeld2% eindejaarsuitkering

Sollicitatieprocedure

Regio - Utrecht3-ploegendienst38 uur3.000 - 4.000 euro
Denk jij dat de functie van monteur technische dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Gerrit van de Groep.

Mobiel: 06 - 13 26 64 90

E-mail: gerrit@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning

Locatie: Utrecht - IJsselstein
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 2 december, Advertentie id: 1053650          54 bezoeken