Allround operator

.... EUR


Jij bent degene die fungeert als vliegende keep voor onze opdrachtgever. Je leert alle installaties kennen en bent inzetbaar tussen alle afdelingen en ploegen binnen het bedrijf. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.
Onze opdrachtgever is gevestigd in Sluiskil, aan het Kanaal van Gent naar Terneuzen, en is actief is op het gebied van productie en verkoop van Eco-grondstoffen, waterbehandeling en havenfaciliteiten. Het bedrijf biedt een dynamische werkomgeving, ruimte voor eigen initiatief en inbreng en een informele werksfeer, met mogelijkheden voor verdere, persoonlijke ontwikkeling.


Functiebeschrijving

Als flexibele allround operator ben jij samen met 4 collega's, degene die invalt op een installatie op het moment dat een collega vakantie heeft of ziek is. Je fungeert echt als vliegende keep en wordt klaargestoomd om overal op de site inzetbaar te zijn. Geen week is hetzelfde en je weet op voorhand niet wat de week je brengt. Zo kun je op maandag starten in dagdienst op de schrootafdeling en start je woensdag op de non-ferro installatie in de 2-ploegendienst en ben je op vrijdag je collega's aan het helpen met het nemen van monsters en oplossen van storingen. Waar je werkt dat weet ik niet, wat ik wel weet is dat je iedere week fulltime kunt werken.
Zoals gezegd leer je de gehele site kennen en kunnen je werkzaamheden o.a. zijn:


Beoordeling van kwaliteit.
Bedienen van installaties, oplossen van storingen en lopen van controlerondes.
Bedienen van kraan of shovel.
Beladen van schepen met bulkgoederen.Functie-eisen

De operator die ik zoek is iemand die flexibiliteit in zijn genen heeft, het een uitdaging vindt om een hele site te leren kennen en het leuk vindt om bij te springen op plaatsen waar je collega's het nodig hebben. Daarnaast ben je iemand die graag fysiek zwaar aan het werk is in de buitenlucht en niet bang is om vies te worden.


Arbeidsvoorwaarden

In 1e instantie zul je een contract via ons bureau krijgen, echter bij goed functioneren zal dit na een half jaar omgezet worden naar een rechtstreeks contract bij onze opdrachtgever. Het salaris is natuurlijk afhankelijk van opleiding en ervaring maar zal liggen tussen de € 2.500,00 en € 2.800,00 exclusief ploegentoeslag. Daarnaast krijg je reiskosten á € 0,19 per.

Locatie: Zeeland - Sluiskil
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996298          47 bezoeken