Allround Schilder

contact met mij op 14,69 EUR

Bedrijfsomschrijving

Even voorstellen! Wij zijn Bouw-Zorg personeelsdiensten. Wij gaan te werk in de regio Gelderland en Overijssel. Onze sectoren bestaan uit Bouw en Zorg. Deze functies hebben ook een rol gespeeld in de werkervaring van Jurgen als Diana. Jurgen komt uit de Bouw en Diana heeft gewerkt als Verzorgende IG in de Zorg. Jurgen is sinds 3 jaar bezig met het uitzendbureau en sinds kort werkt zijn vrouw Diana mee in het bedrijf en doen ze veel samen voor Bouw-Zorg. Het bedrijf staat voor fijn en persoonlijk contact met alle medewerkers, dit staat dan ook centraal bij het bedrijf. Voor vragen kunnen medewerkers 24 uur per dag terecht. Het is voor ons het belangrijkste dat medewerkers op hun plek zitten en met een goed en fijn gevoel naar hun werk gaan. Wil jij nou altijd leuke projecten en met een fijn gevoel naar je werk gaan? Met leuke collega’s en een leuk team? Dan kunnen wij jou daarbij helpen!

 

 

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor het schildersvak en ga jij voor perfectie? Wij zijn op zoek naar jou. Je gaat aan de slag als allround schilder in de Deventer Je bent klantvriendelijk en communicatief. Jij weet hoe je nauwkeurig te werk gaat en je levert goede kwaliteit af bij de klanten. Je bent dan ook in een teamverband aan het werk en zowel zelfstandig. De werkzaamheden die je uitvoert zijn nieuwbouw, particulier, onderhoud en hourotrenovatie. Ook geef je leiding aan 1 á 2 medewerkers.

Bekijk ook onze bedrijfsfilm op onze website. https:www.youtube.com/watch?v=5KbZ_iVRyKA&feature=youtu.be

 

Functie-eisen

Om als Allround schilder aan de slag te gaan heb je wel het juiste diploma nodig. Je bent in het bezit van een VCA Certificaat en je bent bezig met het behalen van een hoogwerker certificaat of wilt deze bij ons behalen. Daarnaast is het hebben van eigen vervoer een pré. En wil je werken in de Deventer.

 

Arbeidsvoorwaarden

Als je voor ons komt werken krijg je salaris volgens de CAO SAG. In jouw geval betekent dit dat je wordt ingeschaald in LG 5. Hierbij krijg je een wekelijkse uitbetaling van je salaris, krijg je 8% vakantiegeld, spaar je vakantiedagen op, vaak krijg je kleding en je kunt gebruik maken van ons vitaliteitsplan (o.a. sportschool) en bieden wij jouw een vast en vertrouwd aanspreekpunt.

 

 

Sollicitatieprocedure

Lijkt het je wat om voor ons als Allround schilder aan de slag te gaan? Solliciteer dan op deze vacature of bel naar 0570 – 234 

 

Locatie: Overijssel - Deventer
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028234          45 bezoeken