Allround Timmerman Fulltime Groningen

contact met mij op 139,08 EUR

Bedrijfsomschrijving

Toe aan een nieuwe uitdaging als Allround Timmerman bij een nuchter bouwbedrijf in omgeving Veendam? Houd jij van afwisseling en ben jij een vakman, dan is deze functie perfect voor jou!

Functieomschrijving

Binnen deze functie is geen dag hetzelfde, samen met je collega stap je iedere ochtend in jullie bus en ga je op pad naar verschillende klussen door Noord-Nederland. Binnen deze functie moet je denken aan de volgende werkzaamheden:


Het plaatsen en onderhouden van kozijnen, ramen en deuren;Het plaatsen van aanbouwen;Renovatie en onderhoud aan woningen;Het monteren van wanden en systeem plafonds;Het opleveren van kleinschalige nieuwbouw projecten.

Functie-eisen

Ben jij enthousiast geworden over de bovenstaande functie als Allround Timmerman? Reageer dan snel op deze vacature, we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Nog even snel checken of je voldoet aan de volgende eisen:


Aantoonbare ervaring als Allround Timmerman;Je bent een harde werker, die van afwisseling houd;Je werkt graag in teamverband en bent een collegiale werknemer. Wanneer nodig kun jij je zelfstandig ook redden;Je beschikt over een rijdbewijs B;Je neemt een flinke dosis ervaring mee;Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te behalen (op onze kosten).

Arbeidsvoorwaarden

Een zeer afwisselde functie binnen een gerenommeerd bouwbedrijf in omgeving Veendam met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het betreft een nuchter bouwbedrijf waar een zeer collegiale sfeer hangt en waar je snel wordt opgenomen in het hechte team. Wij bieden ook:


Goed salaris conform bouw CAO;Reiskostenvergoeding;Pensioenregeling (bouw);Goede arbeidsomstandigheden;Bij goed functioneren de kans op vast dienstverband en overname door de opdrachtgever.Stipte, wekelijkse of 4 wekelijkse verloning;25 vakantiedagen en 20 adv dagen.

Sollicitatieprocedure

Interesse gekregen of aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op via 0598 76 90 52 en vraag naar Arjanna Jonker, of stuur een mailtje naar arjanna@werkmax.

Locatie: Groningen - Veendam
Toegevoegd op 21 dagen geleden en vervalt op 23 juni, Advertentie id: 973542          552 bezoeken