Aprilia Pegaso Strada 650 35kW A2 motor roodzwart (2006)

3.375 EUR

Zeer nette Aprilia Pegaso 650 Stada
Leerkes Motofun, de nummer 1 motorzaak in Twello. Altijd een ruim aanbod occassions van alle grote merken. Onze zaak in ligt op 5 minuten rijden van afslag Twello op de A1. In onze omgeving liggen vele mooie wegen en routes om heerlijk over naar huis te rijden met een nieuw gekochte motor.

De internetprijs is onze meeneemprijs, dit is een scherpe prijs waarvoor u de motor zo bij ons kan komen meenemen zoals hij gepresenteerd staat. Standaard garantie op alle draaiende delen voor 3 maanden.
Voor een meerprijs van €300,- verzorgen wij een afleverbeurt en krijgt u een aanvullende garantie van 3 maanden en/of 1000km garantie.
Kijk voor meer foto's en info op onze website!
Als u een motorfiets wilt komen bekijken, bel dan altijd voordat u van huis vertrekt, dit voorkomt teleurstelling mocht de motor al verkocht zijn.

Kom gerust kijken bij Leerkes Motofun, de koffie staat klaar!
NU Motorrijden, over twaalf maanden betalen

Wij zijn een partner van NU Motorrijden, dit bedrijf verstrekt leningen om zo maandelijks af te kunnen lossen op aankopen bij ons aan de zaak. Deze leningen vraagt de klant aan via NU Motorrijden en op die manier wordt de betaling geregeld.


Opties en Accessoires:
A2 geschikt, Originele uitlaat,
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 16 dagen geleden en vervalt op 10 juli, Advertentie id: 879303          41 bezoeken