Assemblagemedewerker

contact met mij op 16,74 EUR

Als assemblagemedewerker werk je de producten af voordat het naar de klanten gaat.

Bedrijfsomschrijving

Dit toonaangevende bedrijf produceert hoogwaardige honingraadkernmateriaal. Dit wordt op twee locaties geproduceerd. Dit materiaal wordt gebruikt voor hoedenplanken in auto's, vliegtuigen, deuren en als fillers voor dozen. De producten zijn voor bestemt voor klanten wereldwijd.

Wanneer je hier aan de slag gaat heb je een baan voor het leven. Er zijn verschillende werktijden mogelijk, maar er zijn geen nacht- of weekenddiensten.

Functieomschrijving

Als assemblagemedewerker ben je het eindpunt van de productie. Je maakt de producten af en netjes om gereed te maken voor transport naar de klanten. Hierbij maak je het karton netjes en je maakt palletvoeten aan het materiaal vast.

Functie-eisen

Je bent in staat nauwkeurig en zelfstandig te werken.Je bent minimaal 18 jaar.Je hebt ervaring in de productie of wilt dit graag leren.Je bent minimaal 3 dagen per week (maandag t/m vrijdag) beschikbaar.Werktijden: 06.00 tot 15.00 uur.

Arbeidsvoorwaarden

Bruto €1893,94 per maand op fulltime basis.25 vakantiedagen.Voldoende doorgroeimogelijkhedenEen tijdelijk contract met uitzicht op een vast.

Locatie: Overijssel - Genemuiden
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171992          73 bezoeken