AutoCAD tekenaar

contact met mij op 14,69 EUR

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf in Almere verzorgd verschillende technische installaties. Je werkt met leuke collega’s verspreid over meerder locaties in Almere. Het bedrijf is op zoek naar iemand die met hen mee wil groeien en open staat voor ontwikkeling.

Functieomschrijving

Heb jij ervaring in de elektrotechniek en als AutoCAD-tekenaar? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Bij dit bedrijf in Almere ga je samen met je gezellige collega’s aan de slag om verschillende installaties te tekenen voor schakelkasten. Als team nemen jullie de orders aan. Jullie overleggen wie welke order gaat voorbereiden en tekenen. Het is erg belangrijk dat jij nauwkeurig werkt en de protocollen naleeft. Ook ben je van nature georganiseerd en draag jij zorg voor de tekeningen volgens de Nen-normen.

Zodra jij klaar bent met het tekenen van de installaties, laat jij dit controleren bij je collega’s. Als de tekening goed is dan kan de tekening doorgezet worden aan de een andere afdeling om dit te gaan maken. 

Functie-eisen

In de functie van AutoCAD-tekenaar is het belangrijk dat:

Je de Nederlandse taal uitstekend beheerst (Engels en Duits is een pré);Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en je bent een teamplayer;Je kennis en ervaring hebt met de Autocadpakketten;Je werkt nauwkeurig en netjes.


Arbeidsvoorwaarden

Aangezien jij dit tot in de puntjes beheerst, krijg jij daar zeker wat voor terug. Voor de baan van AutoCAD-tekenaar kan je rekenen op:

Marktconform salaris, naar gelang kennis en ervaring;De mogelijkheid om in vaste dienst te treden bij dit mooie bedrijf;Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen;Prettige en informele werkomgeving;Een uitdagende functie.


Sollicitatieprocedure

Heb jij de nodige kennis in huis en ben jij geïnteresseerd in deze baan? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Nog niet “klaar” om te solliciteren en wil je nog iets weten? Geen probleem! Bel op 0320-748800 of WhatsApp naar 0639184707, Omdat wij graag ook van anderen horen hoe goed jij bent in jouw werk, is het een onderdeel van onze procedure om referenties in te winnen en/ of getuigschriften in te zien.

 

referentienummer:

Locatie: Flevoland - Lelystad
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028215          57 bezoeken