Bakfietsonline.nl - beste prijs, snelste levering

contact met mij op 136,72 EUR

Bakfiets.nl - Urban Wheelz Cargo - Nihola - Vogue - Troy - Cangoo - Enz.

Bakfietsonline heeft de grootste collectie bakfietsen van de Benelux!

Met een ruim assortiment, altijd héél veel bakfietsen op voorraad, een hele grote Showroom en een eigen transportafdeling voor levering van de bakfietsen aan huis, bent u verzekerd van een goed adres voor uw bakfiets!

Bakfietsonline is gevestigd naast de fabriek van Bakfiets.nl, dus als u een goede bakfiets wenst, een snelle levering en een scherp geprijsde aanbieding bent u bij Bakfietsonline aan het juiste adres!

Bekijk de website voor alle aanbiedingen, en de actuele voorraad op www.bakfietsonline.nl

Naast de merken Urban Wheelz Cargo, Nihola, Vogue, Troy enz. zijn wij met name gespecialiseerd in de bakfietsen van Bakfiets.nl, de beste bakfiets uit ons assortiment. De Bakfiets.nl bakfiets kenmerkt zich door gebruik van uitsluitend eerste klas materialen en een uiterst degelijke bouw voor jarenlang ècht genietend gebruik van de bakfiets. Daarnaast is Bakfiets.nl één van de veiligste bakfietsen van dit moment.

Kom voor een proefrit vrijblijvend langs in onze showroom! Van maandag t/m zaterdag geopend, maar check de openingstijden even op de website voor eventuele afwijkende openingstijden in vakanties en tijdens feestdagen.

Na bestelling van een bakfiets in onze showroom of via onze website Bakfietsonline.nl kunt u er voor kiezen om de bakfiets helemaal rijklaar af te komen halen, of om de bakfiets rijklaar door onze eigen transportafdeling bij u thuis te laten brengen. Onze transport-vloot bestaat uit diverse moderne bussen en aanhangers, speciaal ingericht voor vervoer van rijklare bakfietsen. Onze chauffeurs zijn specialisten en kenners van de bakfietsen en kunnen u bij aflevering goed op weg helpen met de bakfiets. Plezier gegarandeerd! Onze chauffeurs rijden uw bakfiets tot aan de voordeur, zowel binnen Nederland als ook naar Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland!

Bezoek nu onze website en laat u overtuigen van een ruim assortiment, héél gunstig geprijsd, en grote hoeveelheid voorraad-bakfietsen voor snel fiets-plezier. Heeft u toch nog vragen? Kom langs in onze showroom of bel en/of mail uw vraag aan onze specialisten! Wij staan u erg graag te woord en helpen u met onze deskundigheid graag verder.

Tot snel in onze Showroom of op www.bakfietsonline.nl!

Bakfietsonline

Industrieweg 3

7903 AH Hoogeveen

0528-769056

info@bakfietsonline

Locatie: Drenthe - Hoogeveen
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 24 november, Advertentie id: 957047          45 bezoeken