Bandenmonteur Heavy Amsterdam

.... EUR

Over Euromaster Euromaster is een organisatie in beweging die zich niet meer uitsluitend op banden richt maar dat op dit moment de ontwikkeling doormaakt tot het verlenen van een full service concept waarbinnen ook onderhoud en de APK keuring een belangrijke rol spelen. Niet alleen de organisatie is in beweging maar is er ook voldoende ruimte voor jouw carrière om een vlucht te nemen. Eerlijk, vakkundig en attent zijn Euromaster kernwaarden en daar zijn zij trots op. Dit zijn ook waarden die we graag terugvinden in jouw profiel.

Functiebeschrijving
Ben jij een aanpakker die zich in de dynamische bandenwereld zich wil ontwikkelen en die carrière wil maken als monteur banden en wielen dan komen wij graag met je in contact.
Als monteur wielen en banden ben je verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten van personen auto's, trucks, opleggers en landbouwvoertuigen.
Als specialist 'heavy', want zo noemen we dat bij trucks, bedrijfswagens, word je intern opgeleid. In de praktijk een afwisselende baan met werkzaamheden in eigen werkplaats, of juist bij onze klant op locatie. En tevens kan je worden ingezet voor pech-hulp langs de weg.


Functie-eisenGezonde instelling
Verantwoordelijk
Team speler
B rijbewijs
Technische achtergrond
Flexibele instellingMeer informatie

Wil jij aan de slag, solliciteer dan vandaag nog. Voor meer informatie bel me op nummer 055-7200926, mail apeldoorn@24people

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 7 juli, Advertentie id: 1028227          65 bezoeken