Bearlock versnellingsbakslot

150 EUR

Bearlock mechanisch anti-diefstalsysteem voor BMW 1 serie
+++ NIEUW +++

BEARLOCK mechanisch anti-diefstalsysteem versnellingsbakslot voor BMW 1 serie vanaf 2005 

Het BearLock versnellingsbakslot betreft een mechanisch beveiligingssysteem voor auto's, oftewel een volledig geïntegreerd autoslot als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkelde en geproduceerde versnellingsbakslot is een eenvoudige maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock behoort tot één van de allerbeste auto-beveiligingssystemen op markt.

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd vormt het BearLock versnellingsbakslot zich tot één geheel met het chassis van uw auto. De bediening is moeiteloos, simpel, snel een vrijwel een automatische handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit zorgt voor een optimale bescherming van uw auto. Eenmaal ingebouwd is het slot niet te kraken, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/SCM-klasse voor mechanische protectie: VbV/SCM-MP 03.

Steeds meer verzekeraars accepteren het BearLock versnellingsbakslot in plaats van andere beveiligingssystemen. Er zijn zelfs verzekeraars welke BearLock in de duurdere autos aanraden naast een geavanceerd voertuigvolgsystemen. De snelle waardevermindering van dit soort bolides zou door de extra bescherming van BearLock afgeremd worden en met BearLock blijft de auto altijd op zijn plek.

Product Specificaties:
· Zeer effectieve blokkering van versnellingsbak- of stuuras
· Betreft een mechanisch slot en staat dus niet in verbinding met de elektronica van de auto
Wordt permanent en onverbrekelijk in auto gemonteerdPogingen tot sabotage of ontmanteling hebben geen zinGebruiksvriendelijk en volledig onderhoudsvrijStandaard voorzien van 3 sleutels en een persoonlijke ID CardReeds verplicht gesteld en aangeraden door verzekeringsmaatschappijenSCM en TUV goedgekeurd productRuim 1.5 miljoen tevreden gebruikers
Gijs
06.47181783
Bij aankoop via Paypal zijn de kosten voor de.
Locatie: Flevoland - Zeewolde
Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 6 september, Advertentie id: 797803          96 bezoeken