Bedrijfsleider

contact met mij op 14,69 EUR

Jij regelt 't wel

Functieomschrijving

Je hebt er weer zin in! Vandaag wordt een lange dag. Je begint de dag met een bakkie terwijl je de reserveringen van de dag bekijkt. Als floormanager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. 
 
De rest van de medewerkers komen langzaam binnen en jullie bespreken de reserveringen en de speciale wensen van de gasten door. De lunch begint en je zorgt ervoor dat alle medewerkers in de juiste wijk lopen. Deze verantwoordelijkheid hebben vind jij tof!
 
Als de lunch ’s middags begint, stuur je de medewerkers aan en ontvang je de gasten die binnenkomen. Jij bent het aanspreekpunt van je gasten en collega’s.
Je kan goed het overzicht houden. Als de medewerkers het niet redden, kan jij bijspringen waar dat nodig is. Je bent van alle markten thuis.
 
Na het diner kijk jij terug op een wederom geslaagde dag. Je hebt leidinggegeven aan een leuk team. Je drinkt nog gezellig een sluitdrankje met je collega’s en kijkt uit naar de volgende dag!

Functie-eisen

Wat wil je

Flexibele werktijdenTonen en nemen van verantwoordelijkheidAansturen van personeel
 
Wat kan je
Handen uit de mouwen steken wanneer nodig. Jij bent namelijk niet te beroerd om zelf ook mee te werken. Deze eigenschap noemen ze collegialiteit. Maar het belangrijkste wat je hiermee creëert is draagvlak. Jij weet als geen ander hoe belangrijk dit in deze functie is. Dit maakt het voor jou makkelijker om jouw collega’s op de werkvloer aan te sturen.
 
Wie ben je
Jij bent gastvrij, enthousiast en hebt ruime ervaring in de horeca.
Flexibiliteit en stressbestendigheid is ook zeker niet onbelangrijk.
Communicatie met je gasten en de rest van je collega’s gaat jou makkelijk af. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Een leuke, uitdagende en afwisselende baan
Dynamische werkomgeving
Binnen verschillende horecaondernemingen
In de regio Den

Locatie: Zuid-Holland - The Hague
Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028267          55 bezoeken