Bestekzoeker allround productie medewerker

contact met mij op 15,05 EUR

Foreco Houtproducten is opzoek naar een Bestekzoeker / allround productie medewerker

Fulltime

Het bedrijf

Spreekt het je aan om te werken in een groeiend familiebedrijf waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Heb jij een houten hart en werk je het liefst op een grote werf waar jij iedere dag zorgt dat onze houtproducten op de juiste plaats komen? Dan is de functie bestekzoeker / allround productiemedewerker bij Foreco Houtproducten wat voor jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren bestekzoeker. Als bestekzoeker verzamel jij met een heftruck verschillende soorten, maten en kwaliteiten hout. De orders zet je klaar voor verdere bewerkingen in het productieproces. Daarnaast help je regelmatig mee met het uitvoeren van houtbewerkingen.

Wat ga je doen?

Verzamelen en sorteren van hout;Bedienen van houtbewerkingsmachines;Het bewaken van kwaliteit en kwantiteit.Dit vragen wij:

Teamplayer met een no-nonsense mentaliteit;Gestructureerd en nauwkeurig;Behendigheid met een heftruck is een pré.Dit krijg jij er voor terug:

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een prachtig houtbedrijf waar ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. We bieden een passend salaris en zeer goede arbeidsvoorwaarden. We vinden ontwikkeling van ons personeel belangrijk en bieden daarvoor passende opleidingen. Daarnaast werken we in een hecht team met een goede sfeer!

Over Foreco

Foreco Houtproducten in Dalfsen is onderdeel van de Foreco-groep. De Forecogroep bestaat uit drie bedrijfsonderdelen, verdeeld over twee locaties in Dalfsen en Noordeloos. Onder de groep vallen Foreco Houtproducten, Foreco Houtconstructies en IJreka Speeltoestellen. Kenmerkend is de hechte sfeer die het familiebedrijf hoog in het vaandel heeft.

Foreco Houtproducten is producent én handelsbedrijf in houtproducten voor de bouw en de infra in met name de Nederlandse markt. We werken met een enthousiast team van ruim 100 vaste medewerkers op een prachtige locatie midden in de Dalfser bossen.

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf als versterking van ons team? Solliciteer dan nu met de "solliciteer" button!

Nieuwsgierig?

Gert Swager vertelt je graag meer over deze leuke functie binnen ons bedrijf!

0529 - 43 15 48

vacature@foreco

Locatie: Overijssel - Dalfsen
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 2 december, Advertentie id: 1053670          40 bezoeken