bestelbus alarm klasse 3 INCL MONTAGE EN CERTIFICAAT v.a 544

BeschrijvingDefa DVS90 klasse 3 inclusief montage Euro:599,-
Defa DVS90 klasse 3 inclusief montage Euro:544,-

Geschikt voor alle automerken voorzien van "CAN-Bus" en alle voertuigen met een 12 / 24 volt boordspanning. De Defa klasse 2 en 3 alarmen zijn per auto te programmeren waardoor de integratie en communicatie met uw auto geweldig is. Daarom nooit storingen gewoon een degelijke installatie. Bovendien kunnen wij veel instellingen op maat instellen met de computer waardoor u altijd een goed klasse 2 of 3 alarm krijgt!

Enkele kenmerken van de Defa DVS90 klasse 2 en 3 alarmsystemen:


(SCM goedgekeurd klasse 2Z & 3Z)Leest Can-Bus signalen van de autoUit het zicht te plaatsen radarmoduleActivering en deactivering via originele afstandbediening mogelijkUit te breiden met extra DEFA handzenders Let op: Daar de encryptie van af-fabriek handzenders soms te wensen over laat. Adviseren wij bij Audi's en Volkswagens een aparte handzender.Alarmsignalering via led en knipperlichtenOnthoudt de laatste 10 alarmmeldingenStandaard noodstroomsireneRolling code(constant wisselende encryptie voor optimale beveiliging)Geen ultrasone sensoren in de hoeken van de A-stijlenSCM goedgekeurd
Veiligheid zonder vals alarm
dat bieden de DEFA alarmsystemen. Jaarlijks worden er duizenden autos gestolen of wordt er ingebroken. De statistieken laten zien dat alarmsystemen een preventieve werking hebben tegen autocriminaliteit. DEFA en Dometic-WAECO bieden u de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van alarmsystemen, het DEFA DVS 90 alarmsysteem. Dit systeem is SCM klasse 2(Z) en 3(Z) goedgekeurd en kan door ieder SCM gecertificeerd inbouwstation worden geïnstalleerd. Door ultramoderne technologie, de hoogste kwaliteitsnormen, voortdurende controle tijdens het productieproces en niet in de laatste plaats door perfect design, is DEFA een van de belangrijkste fabrikanten van autoalarmsystemen in Europa.

CANbus communicatie via het boordnetwerk
In steeds meer autos worden computernetwerken toegepast zodat met een beperkte hoeveelheid kabels meer componenten met elkaar kunnen communiceren. De verschillende regeleenheden communiceren onderling via een ringleiding, databus genaamd en werkt met standaard protocollen. Het netwerk van databussen wordt Controller Area Network (CAN) genoemd. In de werkplaats lijkt het stellen van diagnoses nog maar een fluitje van een cent. De auto meldt zelf wat er niet goed is en waar nodig wordt het systeem opnieuw geprogrammeerd. Het DEFA alarmsysteem is 100% aangepast aan de diverse voertuigmodellen en biedt daardoor heel veel voordelen.


- Startblokkering
(=bij de meeste moderne auto's is deze al aanwezig en wordt hiervan gebruik gemaakt)
- Noodstroomsirene
(=wanneer alarm wordt gesaboteerd, zal de noodstroomaccu blijven doorgaan)
- Omtrekbeveiliging
(=bij verbroken deurcontact gaat het alarm af)
- Interieurbeveiliging
(=wanneer iemand die auto in komt, wordt dit gedetecteerd)
- Hellingshoekdetector (verschil klasse 2 en 3)(=wanneer auto opgekrikt wordt zal die gaan alarmeren)


Autoshop Utrecht
Ontariodreef 3
3565BA Utrecht
030
Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 8 juni, Advertentie id: 772680          82 bezoeken