Betrouwbare en goed onderhouden Volkswagen Polo nieuwe APK

1.099 EUR

Hierbij bied ik mijn goed onderhouden en betrouwbare Volkswagen Polo 1.4 6n2 aan.

De auto bevindt zich in goede staat en alle essentiële onderdelen zijn in de tijd dat ik hem gebruikt heb vervangen. Hij heeft altijd preventief zijn onderhoudsbeurten gehad en hier is absoluut niet op bespaard. Verder rijdt en schakelt de auto super, hij is voorzien van stuurbekrachtiging. Rondom zijn er logischerwijs gebuikerssporen te bekennen zoals te zien is op de foto's. Er is enkel een keer een boompje geraakt, vandaar de deuk in de achterklep. Die is echter wel te vervangen voor een prijs van rond de 80 euro. De Polo is op 30-04-2018 gekeurd en is daar feilloos door heen gekomen. Ook zijn er 4 nieuwe banden onder gezet eind 2017. Ik heb de auto inmiddels in mijn bezit sinds 05-04-2016 en sindsdien heeft hij mij altijd van Onstwedde naar Groningen gebracht zonder enkel probleem. De auto heeft sinds hij in mijn bezit is alleen maar snelweg kilometers gemaakt en rijdt als een trein, ook in de winter. Dit is absoluut geen scheurijzer en er is altijd netjes mee gereden. Verwacht dus ook geen motorisch afgeragde auto, hij heeft maar 64 PK. De specificaties van de aangeboden auto zijn door mij zorgvuldig aangegeven in de advertentie.

Naast de normale onderhoudsbeurten om de 30,000 zijn er nog een aantal losse onderdelen vervangen in 2016/2017. Dit om verdere slijtage en mankementen te voorkomen, ze staan hieronder opgesomd.

- Achterwiellagers (feb. 2017)
- Vliegwiel (feb. 2017)
- Koppelingsplaat (nov. 2017)
- Nieuwe banden (nov. 2017)
- Distributieriem vervangen bij 280,000 km
- Nieuwe APK tot 10-05-2019

Aandachtspunten: 

- Kentekenhouder voor zit een beetje los 
- Achterruitenwisser werkt niet
- Airbag lampje brandt (vanwege stuurring, airbag werkt prima)
- Hoedenplank zit een beetje los

Kortom een leuke en betrouwbare auto met 2 sleutels die perfect rijdt en schakelt voor een zacht prijsje, die nog jaren mee kan. Ook in de verzekering en wegenbelasting (€66 p/m) is deze diesel enorm goed betaalbaar en je hebt voor €45 een volle tank diesel.

Heeft u interesse of heeft u nog meer vragen? Mail/sms/marktplaats bericht mij even en u krijgt z.s.m. antwoord terug. Ook het aanleveren van extra fotos is geen enkel probleem. De auto is op aanvraag te bezichtigen in Groningen. De auto staat absoluut niet in de weg (in de garage) dus er is geen haast om hem weg te doen voor een bodemprijs. De reden waarom hij weg moet is omdat ik inmiddels verhuist ben van Onstwedde naar Groningen en dus geen diesel meer nodig.
Locatie: Groningen - Groningen
Toegevoegd op 15 uur geleden en vervalt op 19 juni, Advertentie id: 799975          80 bezoeken