BMW F 800 GS Adventure (bj 2017, 10.690 km)

11.950 EUR

BMW F800GS Adventure uit 2017 in nieuwstaat! Zeer lage kilometerstand. Opties/ accessoires:*ABS
ASCBoordcomputerCarbon spatbord/ kettingschermCarter beschermplaatESAHandkappenHandvat verwarmingMiddenbokMistlampenMotorblok beschermersNavigatie voorbereidingLED richting aanwijzersRijmodi Pro


Motorhuis Zwolle is hét kloppend Ducati en BMW hart van Zwolle en wijde omstreken. In de werkplaats zijn alle nodige kennis, apparatuur en expertise in huis om uw motor in topconditie te houden. In de showroom vindt u een ruime selectie van de diverse modellen en wat we niet hebben staan zoeken we voor u op.

Motorhuis Zwolle onderscheidt zich door service, kwaliteit, betaalbaarheid en oog voor detail. Uw wensen staan centraal en we streven naar 100% tevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

(Gedeeltelijke) financiering van de aan te schaffen motor is mogelijk. Deze loopt via numotorrrijden.nl.

Motorhuis Zwolle
George Stephensonstraat 5
8013 NL Zwolle
038-460 8792
Wij zorgen er voor dat de motoren die we aanbieden in een mooie gepoetste staat zijn. Een proefrit is daarom mogelijk bij intentie tot aankoop en bij droog weer en wegdek.

Voor alle aanbiedingen geldt: prijswijzigingen voorbehouden en zo lang de voorraad strekt. Er is pas sprake van verkoop als de (aan-)betaling is.

Locatie: Overijssel - Zwolle
Toegevoegd op 18 dagen geleden en vervalt op 12 april, Advertentie id: 975946          72 bezoeken