BMW R 4 (bj 1938)

14.990 EUR

24557km. Bouwjaar: 1938. Deze BMW R4 is in een nette staat. Het betreft hier een oudere restauratie. Framenummer en motornummer komen overeen! Rechstreeks afkomstig uit een verzameling en de kenner weet...

BMW R 4

Segment: Klassieker
Modeljaar: 1938
Kleur: Zwart

Deze BMW R4 is in een nette staat. Het betreft hier een oudere restauratie. Framenummer en motornummer komen overeen! Rechstreeks afkomstig uit een verzameling en de kenner weet dan ook dat het hier een zeldzame motorfiets betreft welke in de toekomst waarschijnlijk alleen maar in waarde zal stijgen. Leuke belegging dus!

Geen Nederlands kenteken. Op klassieke motoren en brommers verlenen wij geen garantie.

Voor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u al meer dan 65 jaar aan het juiste adres bij MotoPort Goes. Wij hebben het grootste aanbod van Zuid-West Nederland in de grootste motorzaak van de Benelux!
Voor aankoop en onderhoud van motoren en scooters, aanschaf van kleding (mega kleding shop van 1500 vierkante meter!) en voor de aanschaf van onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.
.
De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.
.
Wij zijn officieel dealer van: BMW, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Sym, Triumph, Vespa en Yamaha. Inruil van alle merken is bij ons mogelijk.
.
Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.
.
Voor meer motoren en scooters (300 stuks) zie onze website www.motoportgoes.nl of kom langs!
.
Een motorfiets van ons kopen vanuit het buitenland? Buying a motorcycle from us from abroad?
No problem! See: https:/ /www.motoport.nl/goes/Motorfiets-kopen-vanuit-buitenland
.
Voordelig en goed verzekeren?
Kijk op onze website voor meer informatie over de MotoPort No Risk verzekeringen (ook als je niet je motor bij ons hebt).

Locatie: Zeeland - Goes
Toegevoegd op 1 dag geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 989345          61 bezoeken