BMW R 69 S (bj 1961)

21.990 EUR

4627km. Bouwjaar: 1961. De BMW classic liefhebbers weten hoe bijzonder een klassieke BMW met een Heinrich benzine tank is. Deze BMW R69S is prachtig gerestaureerd en loopt prima. Een R69S is al een...

BMW R 69 S

Segment: Klassieker
Modeljaar: 1961
Kleur: Zwart

De BMW classic liefhebbers weten hoe bijzonder een klassieke BMW met een Heinrich benzine tank is. Deze BMW R69S is prachtig gerestaureerd en loopt prima. Een R69S is al een bijzondere verschijning, maar de Heinrich benzinetank EN dubbele tellerset maakt het helemaal af.

Zeer mooi voor in een verzameling of/en om lekker af en toe een rondje mee te rijden. De waarde van dit soort bijzondere motoren zal in de toekomst waarschijnlijk alleen maar stijgen. Ook nog eens een leuke belegging dus en fijner om naar te kijken dan cijfertjes op een bankrekening.

Let op: GEEN geldig Nederlands kenteken aanwezig.

Op klassieke motoren verlenen wij geen garantie.

Voor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u al meer dan 65 jaar aan het juiste adres bij MotoPort Goes. Wij hebben het grootste aanbod van Zuid-West Nederland in de grootste motorzaak van de Benelux!
Voor aankoop en onderhoud van motoren en scooters, aanschaf van kleding (mega kleding shop van 1500 vierkante meter!) en voor de aanschaf van onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.
.
De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.
.
Wij zijn officieel dealer van: BMW, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Sym, Triumph, Vespa en Yamaha. Inruil van alle merken is bij ons mogelijk.
.
Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.
.
Voor meer motoren en scooters (300 stuks) zie onze website www.motoportgoes.nl of kom langs!
.
Een motorfiets van ons kopen vanuit het buitenland? Buying a motorcycle from us from abroad?
No problem! See: https:/ /www.motoport.nl/goes/Motorfiets-kopen-vanuit-buitenland
.
Voordelig en goed verzekeren?
Kijk op onze website voor meer informatie over de MotoPort No Risk verzekeringen (ook als je niet je motor bij ons hebt).

Locatie: Zeeland - Goes
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 989346          47 bezoeken