BMW R1150GS R 1150 GS 03901 76k km - Recent 1.300 Onderhoud

3.750 EUR

Goed lopende R1150 met recent groot onderhoud waar je lang op kan blijven rijden zonder bijzondere kosten of verrassingen. Hij moet weg ivm de aankoop van een R1200Gs en de tuin staat inmiddels iets te vol. De motor is gekocht bij Motor City Utrecht bij een km stand van 66.000. Sindsdien is er veel aan gebeurd om hem motorisch weer optimaal te laten rijden en ook qua uiterlijk is er een en ander aan gedaan. Ik gebruik hem dagelijks voor woon/werk verkeer. Hij start altijd in één keer en heeft me nog nooit in de steek gelaten.

De motor is compleet met:
Banden voor en achter zijn in zeer goede staatOriginele BMW koffers - Wel met een paar krassen, zie fotoY-stuk (Nieuw) als je zelf de katalysator zou willen verwijderen (Nieuw €150+)ECU chip voor iets meer vermogen, minder trillingen bij lage toeren en een beter verbruikDan Moto uitlaat - Voor een mooi diep geluid, maar zeker niet te luidOriginele uitlaat aanwezigK&N uitwasbaar luchtfilterOpnieuw gestoffeerd zadelNieuwe bouten (+/- 120) voor de meeste zichtbare onderdelen, ter vervanging van oude roestige boutenABSKappen zijn gewrapped met matzwart door de vorige eigenaar - Oorspronkelijke kleur was geelZwarte Valbeubels (momenteel gedemonteerd)De achterwiellagers zijn vervangenGoede handvatverwarming, 2 standen
Qua werkzaamheden is er afgelopen jaar het nodige werk verricht. Sinds aankoop is er een check gedaan door Motoport (zie foto). Daarna zijn direct de achterlagers van de Final Drive vervangen á €500. Later is de accu nog vervangen en deed de ABS het weer. Afgelopen mei is er een grote beurt gedaan á €1300 met o.a. ook nog nieuwe banden en vervanging aan veel motorische onderdelen, waaronder de nokkenasketting plus de spanner, het gaskleppenhuis en meer (zie bonnetjes). Bij de grote beurt is hij ook helemaal afgesteld.

De ABS is het enige wat nog storing blijft geven. De pomp zelf is niet defect, maar ik denk een van de sensoren of de accuspanning. Ik heb er niet teveel tijd aan besteed, want bij dit type ABS merk je er met het rijden niks van en is het ook niet nadelig voor de veiligheid. Hij remt als een motor zonder ABS.

Verder loopt de motor perfect. Met al het onderhoud van dit jaar heb je een motor zonder verrassingen waar je nog lang van kan genieten, zonder extra kosten.

Heb je interesse? Bellen of even een appje/sms sturen is waarschijnlijk het snelst. Stukje proefrijden is uiteraard geen.

Locatie: Noord-Holland - Zaandam
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 25 augustus, Advertentie id: 973841          49 bezoeken