BMW R1200RT 2006. Zadelverwarming. Door ons onderhouden

6.950 EUR

Type: BMW R1200RT
Bouwjaar: 2006
Kilometerstand: 77.105 km
Kleur: Dark Graphit Metallic

Hele mooie RT in een prachtige donkere kleur. Deze motor is eerder bij ons in onderhoud geweest. Deze hele nette RT heeft de onderstaande opties:*ABS
BoordcomputerHandvatverwarmingZadelverwarmingWitte knipperlichtenVerchroomde uitlatenAlarmsysteemCylinderbescherming


Motorhuis Zwolle is hét kloppend Ducati en BMW hart van Zwolle en wijde omstreken. In de werkplaats zijn alle nodige kennis, apparatuur en expertise in huis om uw motor in topconditie te houden. In de showroom vindt u een ruime selectie van de diverse modellen en wat we niet hebben staan zoeken we voor u op.

Motorhuis Zwolle onderscheidt zich door service, kwaliteit, betaalbaarheid en oog voor detail. Uw wensen staan centraal en we streven naar 100% tevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

(Gedeeltelijke) financiering van de aan te schaffen motor is mogelijk. Deze loopt via numotorrrijden.nl.

Motorhuis Zwolle
George Stephensonstraat 5
8013 NL Zwolle
038-460 8792
Wij zorgen er voor dat de motoren die we aanbieden in een mooie gepoetste staat zijn. Een proefrit is daarom mogelijk bij intentie tot aankoop en bij droog weer en wegdek.

Voor alle aanbiedingen geldt: prijswijzigingen voorbehouden en zo lang de voorraad strekt. Er is pas sprake van verkoop als de (aan-)betaling is gedaan.

Opties en Accessoires:
12 Volt aansluiting, ABS, Alarmsysteem, Boordcomputer, Cylinderbeschermers, Handvat verwarming, Uitlaat verchroomd, Valbeugels, Witte knipperlichten,

Locatie: Overijssel - Zwolle
Toegevoegd op 15 dagen geleden en vervalt op 25 augustus, Advertentie id: 973840          67 bezoeken