Bouwcordinator Jachtbouw

contact met mij op 135,47 EUR

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van luxe schepen en jachten. 

Functieomschrijving

In deze functie komen veel zaken samen. 
Aan de ene kant komen jouw expertise op het gebied van exterieur items aan boord van onze jachten en jouw talent om alle lopende projecten te overzien. Aan de andere kant stuur je een team van gepassioneerde engineers aan die de inhoudelijke werkzaamheden uitvoeren.

 

Voorkomende werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn:


Voor alle exterieur items binnen de engineering ben jij de verantwoordelijke; Je organiseert, plant, coördineert en controleert de werkzaamheden van een team van exterieurs engineers, en je geeft ze leiding. Samen met het projectteam bepaal jij de scope voor de uit te voeren en uit de besteden engineeringJe definieert de uitgangspunten voor de uit te voeren (en uit te besteden) engineering, en beoordeelt de inhoudelijke resultaten;Je draagt mede zorg voor een optimale, interdisciplinaire samenwerking met de andere disciplines van de afdeling Engineering, De Voogt Naval Architects, de productieafdelingen, de projectteams, zusterbedrijven en onderaannemers;Je ontwikkelt, implementeert en beheert de kwaliteitsnormen in de eigen discipline en standaarden van het bedrijf. 

Functie-eisen

Voorkomende werkzaamheden binnen deze functie zijn o.a.: 


Je bewaakt voortgang, volgordes, volledigheid en veiligheid aan boord; Je stimuleert de communicatie gericht op productieoptimalisatie tussen diverse partijen zowel binnen de eigen organisatie als de verschilde co-makers en onderaannemers;Je zorgt voor een adequate voortgangscontrole op basis van de planning van het afbouwproces, zodat milestones in de planning niet worden overschreden; Je coördineert het ruimtegericht werken bij alle betrokken partijen en draagt zorg voor de correcte uitvoering en het behalen van de doelstellingen.Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, vastleggen, bijwerken en nastreven van planningen, schema’s, afsprakenlijsten en rapportages voor alle fasen van het desbetreffende project.

Arbeidsvoorwaarden

Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en kennis en ervaring met MS Office, met name MS Projects. Bij voorkeur heb je werkervaring in een soortgelijke functie en heb je ervaring met procesmatig werken. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. 
Verder zijn onderstaande punten op jou van toepassing: 


Je bent bij de uitvoering van het werk alert op de gevolgen voor andere activiteiten;Je bent in staat om zelfstandig te functioneren;Je bent enthousiast en weet anderen te motiveren en te stimuleren om samen een project tot een succesvolle afronding te brengen (gericht op tijd en budget);Je werkt nauwgezet met zin voor veiligheid, kwaliteit en orde en netheid aan boord;  Betrouwbaar;Je hebt technisch inzicht;Je werk/denkt procesmatig;Je kunt leiding geven, hebt daadkracht en durft beslissingen te nemen;Je bent communicatief vaardig (voorzitten, afspraken maken/vastleggen, juiste personen inzetten/informeren).

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via www.bouwenciviel.nl. 
Zoek de betreffende vacature en reageer direct.

Informatie: 0594-554055 b.g.g. 0513-645686 Wiebe Jelsma

Komt u in aanmerking voor deze vacature, of zoekt u werk?
Mail uw CV en motivatie dan naar: leeuwarden@quickuitzendburo

Locatie: Friesland - Leeuwarden
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 20 juni, Advertentie id: 948324          58 bezoeken