BQ Aquaris M8 16GB Wit voor maar 99,- A Klasse

99 EUR

Ben jij op zoek naar de BQ Aquaris M10? Maar wil je niet teveel betalen? Dan is een tabletvan Botom wat jij zoekt!

Wij verkopen 14 dagen klantretouren. Dit houd in dat onze toestellen niet langer in gebruik zijn geweest dan 14 dagen bij een eerste aankoper. De reden dat wij deze toestellen kunnen aanbieden is omdat onze leverancier niet gerechtigd is deze artikelen nogmaals als nieuw te verkopen.

De BQ Aquaris M8 die wij voorradig hebben is een A Klasse product niet van nieuw te onderscheiden, het enige is dat dit toestel één zeer minimaal gebruikers spoortje bevat. Vandaar dat wij dit toestel kunnen aanbieden voor de zeer scherpe prijs van €99,- (A Klasse)

Bij ons koopt u veilig met factuur op naam!Op alle toestellen bieden wij één jaar garantie!Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste!Klanten waarderen ons met een 9,4 op service,prijs & kwaliteitNiet goed? Geld terug garantie!Betaal gemakkelijk met iDeal, PayPal of AfterPay!
Heeft u interesse? Dan kunt u dit toestel direct aanschaffen op onze website: www.botom.nl

Heeft u nog overige vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op tel: 038-8537590 of via onze chatfunctie op de website. Ook kunt u altijd een kijkje komen nemen in onze fysieke winkel aan de Oudestraat 239 in Kampen. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend vanaf 9:00 tot 17:30 uur.

Indien u voor 16:00 uur een toestel besteld op onze website, heeft u hem de volgende dag al GRATIS in huis!

Botom International
Oudestraat 239
8261 CN Kampen
Tel: 038-8537590
Email: info@botom.nl
Bekijk ook onze andere advertenties voor veel meer!

Locatie: Overijssel - Kampen
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 24 november, Advertentie id: 957120          65 bezoeken