BudBox Pro Titan 1 Plus Kweektent Wit 200x300x200

650 EUR

BudBox PRO Titan 1 Plus 200x300x200 WitPro kweekruimte25 mm, 1 mm dik, gepoedercoat frame van gehard staalGeen opdringerige vloerpalen zorgen voor een duidelijk groeigebied op de vloerQuick lock, push & click paalmontageExtra grote ventilatieopeningen voor akoestische kanalenNachtzichtvensterInspectiedeurenEnorm scala aan functies

De BudBox ™ Pro kweektent heeft een sterk geharde paal met een diameter van 16 mm in onze 75- en 100-serie, en een gehard stalen paal met een diameter van 25 mm voor alle units, variërend van XL (1.2) tot de massieve Titans, zodat je alle kracht hebt die je nodig hebt in de grote tenten om zware filters en verlichtingsinstallaties op te hangen.

Het complete assortiment BudBox ™ Pro kweektenten is uitgerust met stalen, druk- en klikverbindingen, die, naast de dikkere geharde stalen palen, een grotere draagkracht bieden voor al uw filters, ventilatoren en verlichtingseisen.

BudBox ™ is nog steeds de ENIGE kweektent die er tijd en zorg aan besteedt onze palen en connectoren poedercoaten, voor de best mogelijke anticorrosiebescherming en een zeer schone en reflecterende look.

De filosofie van BudBox ™ is en blijft de hoeksteen van ons succes en staat niet open voor onderhandeling of compromissen, BudBox gebruikt het beste wat er is! Alle componenten die worden gebruikt bij de constructie van BudBox ™ kweektenten zijn afkomstig, beproefd en getest en zijn gegarandeerd veilig voor gebruik door planten en mensen.

Bezoek ook onze echte winkel

Plattenburgerweg 91-1

6824 ET Arnhem

Raja Trading | The Urban Garden Store | rajatrading.nl

Volg onderstaande link voor meer informatie over dit

Locatie: Gelderland - Arnhem
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171906          68 bezoeken