CF Moto CForce 800 EPS 4WD Automaat LIER TREKHAAK KOFFER

7.888 EUR

Uteraard heeft dit model Diffentieel achter (sperbaar), 4-wielaandrijving, 12 inch aluminium velgen, Lier, trekhaak, BOSCH Injectie systeem en nog veel meer! EPS betekent met stuurbekrachtiging en de quad komt met een L7e homologatie voor 2 personen!

Hij is stijlvol en elegant, maar hij zit ook boordevol slimme technieken. De motor is pittig(48kW) en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Solide op nat asfalt en regenklinkers, maar net zo onverschrokken op de onverharde weg: de vierwielaandrijving trekt u overal doorheen. Met handvatverwarming bent u op koelere dagen ook verzekerd van lekker warme handen. De automatische transmissie zorgt ervoor dat u gecontroleerd en geconcentreerd uw weg vervolgt. De hoge en lage gearing, instelbare 4-wielaandrijving met instelbaar sperdifferentieel zorgen ervoor, dat u overal doorheen komt. De grote bagagekoffer kan veel bagage aan, u kunt dus rustig een weekendje weg boeken met deze alleskunner!! Ook is deze sterke quad voorzien van trekhaak, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare lier.

Ophalen heeft de voorkeur, maar we kunnen tegen vergoeding de Quad eventueel ook bij u thuis afleveren. 

Wilt u deze complete quad zelf ervaren? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers. We zijn bereikbaar op 0593.

Locatie: Drenthe - Beilen
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1143928          86 bezoeken