ChatMail ECC OMEMO PGP PROMO Geen Encrochat Sky Iphone

Wij bieden de hoogst mogelijke encryptiebeveiliging beschikbaar en meest recente. DUBBELE ENCRYPTIE (2018)

Waarom ChatMail?

Omdat we een veiliger product aanbieden en de meest stabiele. Wij zijn officiele reseller van ChatMail. Daarnaast bieden wij 24/7 support voor klanten en resellers, dus ook in het weekend. Resellers/klanten krijgen altijd snel hulp wanneer zij support nodig hebben. Resellers krijgen ook eerlijke prijzen en worden niet afgestraft door boetes etc. Wij blokkeren geen 1 andere provider dus de klant kan met alle providers communiceren (Behalve SKY en ENCRO). ChatMail is gecreeerd vanuit de optiek van de klant en daarom zijn wij tegen het blokkeren van andere providers. Wij doen daar niet aan mee!!. 

Tevens heeft ChatMail de optie om met alle PGP te Mailen in de vorm van chat!! PGP kunt U namelijk ook uitschakelen, en gesloten op Omemo (double ratchet) verder communiceren. dus alleen intern. Encryption Keys nooit op onze servers!!! Altijd op het toestel waardoor U het altijd zelf kan veranderen. Dus U heeft altijd 100% controle over uw communicatie. Wij kunnen nooit uw berichten teruglezen!!! Wij slaan ook niks op in onze servers, geen contacten geen fotos geen chat geen mails. de servers dienen enkel als communicatiemiddel.

- anoniem en veilig communiceren (berichten, foto's en voicememo's) middels nieuwste encryptie - Asynchroon versleutelde messaging, die gebruik maakt van het veiligste Protocol.

Wat maakt ChatMail zo uniek?.

-in tegenstelling tot OTR (2004) is het onmogelijk met OMEMO om een 'Man in the Middle'- attack uit te voeren. OTR is verouderd en heeft veel achterdeuren, daarom is OMEMO uitgevonden door s'werelds beste cryptografen die dit onmogelijk maakt. Kijk maar op youtube naar video's van MOXIE Marlinspike (uitvinder van de signalprotocal). Hij legt perfect uit waarom OTR niet meer gebruikt wordt. Het is namelijk mogelijk een server ertussen te plaatsen en alles live mee te volgen van de chat. ALLE OTR diensten hebben deze zwakte. Nogmaals laat je niet op het verkeerde been zetten!!!

-wij draaien niet op BES van Blackberry en wij gebruiken geen Google push net als de conurrentie. Dit is niet veilig. Alles is door ons zelf gecontroleerd binnen de ChatMail app.

-alles in 1 app, dus PGP en ECC allebei als chat zichtbaar. Encryptiesleutels binnen in de beveiligde app van ChatMail. Nergens zijn de sleutels beschikbaar. Ook de VPN zit binnen in de gecontaineriseerde ChatMail app. Dus geen blackberry connectivity of andere 3rd party apps.

-chatberichten in de app zijn volledig versleuteld. Ook de database is versleuteld. Ons cache geheugen slaat niks op omdat we alles zelf beheren.

-fotos kunt u uitvergroten voor beter zicht.

-OMEMO encryptie uit 2018, dus geen OTR uit 2004.

-wij gebruiken geen 'rosters' dus geen contacten worden opgeslagen op onze servers.

-stabiel, nooit storingen. Wij gebruiken de beste anti DDOS.

-LETTERLIJK NIKS wordt op de servers opgeslagen.

-wij kunnen uw contacten niet zien noch uw berichten.

-PGP kunt u zelf uitschakelen. (Gesloten groep).

-Gebruiksvriendelijk en zeer gemakkelijk te gebruiken.

-updates duren 5 seconden.

-alle data is gecomprimeerd door onze eigen compressietaal.

-ECC berichten verzenden gaat supersnel, halve seconde.

-alles wordt in eigenhuis ontwikkeld.

-eigen 'state of the art' datacenter in Canada. Wij huren geen servers net als de concurrentie in een groot data center in Frankrijk en Zwitserland. Iedereen kan daar gewoon binnenlopen!!! Wij hebben alles in eigen beheer. 24/7 beveiliging.

U kunt met ChatMail encrypted foto's en voice notities versturen. Ook kunt u fotos opslaan. Contacten delen is zeer gemakkelijk.

Wij zijn de eerste provider die naast normale groupchat ook ANONIEME groupchat heeft, dus de deelnemers van de groep krijgen random namen en weten niet van elkaar wie ze zijn. heet ik Tim in jou chat dan heet ik Paul bij de ander!! ook is priveberichten verzenden naar elkaar NIET mogelijk. groupsburn en fotos en voice ook mogelijk in de groupchat.

- alle data ( berichten, foto's, contacten etc) bevinden zich in de beveiligde app - brute force protection - private keys worden gegenereerd op het toestel, en nooit gedeeltlijk op de servers. Je kunt zelf je private key wijzigen. Binnenkort nog veel meer nieuwe opties.

Kortom als je voor veiligheid, privacy en professionaliteit gaat dan is is er simpelweg op dit moment geen betere dan "CHATMAIL". Toestellen worden nieuw in doos afgeleverd. Inclusief nood-email en nood-nummer. Bij de aankoop wordt alles netjes uitgelegd en test berichtjes gestuurd om er zeker van te zijn dat uw toestel 100% goed functioneert. 

Wij werken uitsluitend op afspraak bij ons op locatie of gratis aflevering op locatie door heel Nederland. Bij afname van meerdere toestellen ook aflevering in België of Luxemburg. Anonimiteit staat bij ons hoog en aanvragen worden discreet behandeld.

E-Mail: vipsecuretelecom@protonmail.com
PGPMail: vipsecure@chatmail.ch
Wickr: vipsecureboz

Nederlands/English
Worldwide
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 februari, Advertentie id: 843580          33 bezoeken