Chrysler Limousine 300C Tuxedo 2008 Wit pas 127.000 km

24.500 EUR

In verband met het beeindigen van onze bedrijfs activiteiten m.b.t. Luxe Limousine verhuur bieden wij onze luxe en recente 8-persoons CHRYSLER 300C Tuxedo stretch Limousine aan voorzien van alle gemakken en opties. Deze Limousine is in 2008 met enkele andere 300C' sedans naar Amerika gebracht om verlengd en omgebouwd te worden. Het betreft dus een origineel nederlands chassis. In 2009 zijn deze verlengd retour Nederland gekomen en in dienst genomen als limousine. Deze Limousine is voorzien van o.a:
Boordcomputer
Taxi kenteken
Zeer luxe lederen bekleding
Luxe RVS/Zwarte Champagne Bar
Dubbele Airco
3 LCD TVs,
Radio/CD/DVD player 3 weg bass reflex systeem
Intercom
Romantische halogeen verlichting
Getinte ruiten RVS
Spiegelplafond met gekleurde sterrenhemel)
Chromen 20 inch velgen.(redelijk mooi nog )
Verder compleet met divers glaswerk en reserve glaswerk, picknickset.
De limousine is recent rondom bijgwerkt en kleine schades hersteld(factuur aanwezig) Verder beschikt de limousine over een volledige onderhouds historie en is hij in een perfecte conditie.

De Limo wordt u aangeboden voor 27.500,- euro exclusief BTW. Hierbij inbegrepen is de APK en zal er tevens een onderhoudsbeurt uitgevoerd worden. Hierbij zullen er 2 nieuwe voorbanden gemonteerd worden en de achterbanden zijn slechtst 4 maanden oud.
Indien de Limo wordt verkocht in de huidige staat(zonder APK(verloopt 22-5-2018)), dan hanteren wij een prijs van 24.500,- exclusief BTW. De mogelijkheid bestaat dat u deel kan nemen in een landelijke poule van Limousine verhuurders. De limo is gereed voor direct gebruik. !!! Graag serieuze reacties en evt bezichtigen alleen op afspraak. Zonder contanten gelieve niet te reflecteren. Geen handelaren anders dan voor de prijzen zoals vermeld , evenals geen gelukszoekers. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar.

Mobiel:  06
Locatie: Utrecht - Woerden
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 8 juni, Advertentie id: 812694          67 bezoeken