Cluster Commercial Manager - Novotel Amsterdam City

.... EUR

Passie, kwaliteit en professionaliteit dat is waar Novotel Amsterdam City voor staat! Door middel van oprechte aandacht en authenticiteit zorgen wij ervoor dat onze 1500 gasten die dagelijks in ons hotel aanwezig zijn graag bij ons terug komen. Met 610 recent genoveerde kamers, 1 restaurant, 18 vergaderzalen, een fitness en sauna zijn wij dan ook het grootste 4 sterren hotel in de Benelux. Wij doen dit met een team van circa 220 medewerkers waarbij we elkaar kennen, informeel met elkaar omgaan en naast werk ook plezier hebben!

Novotel Amsterdam City is één van de hotels van het wereldwijde AccorHotels. In Nederland kennen wij de merken Sofitel, Mgallery, Mövenpick, Pullman, Novotel, Novotel Suites, Mercure, ibis, ibis Styles en ibis Budget. Kortom: volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen Novotel of in één van onze andere hotels!

Elke vrijdag ben je van harte welkom om, tussen 16.00 uur en 17.00 uur, binnen te lopen en te ervaren hoe het is om bij Novotel te werken. Een afspraak maken is NIET nodig, je kunt gewoon binnenlopen. We geven je graag een rondleiding (ook achter de schermen), laten je kennis maken met de afdeling waar je interesse in hebt en de collega's van die afdeling. Zien we jou aanstaande vrijdag? Je kunt bij de receptie vragen naar iemand van HR.

Vacatures:
Bekijk in het overzicht rechts alle vacatures van Novotel Amsterdam City. Zie je hier geen geschikte vacature? Bekijk dan eens de vacatures van alle Accor hotels op www.werkenbijaccorhotels.nu.

Functiebeschrijving
Wil jij verantwoordelijk zijn voor de verkoop van bijna 1.000 hotelkamers (voor de snelle rekenaars zijn dat op jaarbasis 365.000 hotelnachten) en meer dan 35 vergaderzalen? Solliciteer dan snel en wie weet word jij onze nieuwe Cluster Commercial Manager voor Mercure Hotel Amsterdam City en Novotel Amsterdam City.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Op maandagochtend bel jij vanuit de auto met de Sales Manager om te vragen wat er vandaag voor haar allemaal op de planning staat en of zij nog ergens tegenaan loopt. De ‘echte' dag begint in het Novotel met het wegwerken van een aantal e-mails en natuurlijk ook even met de collega's kijken hoe het gaat en wat ze allemaal hebben beleefd afgelopen weekend.

Nadat je een rondje door het hotel hebt gelopen, wacht je keurig bij de receptie op de rondleiding die jij samen met een collega verzorgt. Hoe mooi zou het zijn als deze klant, voor een meerdaagse bijeenkomst van 200 personen enthousiast het hotel gaat verlaten? Later op de ochtend drink je een kop koffie met de General Manager om de week door te nemen. Het is al weer lunchtijd vandaag een salade, kommetje soep en een broodje. Na de lunch vertrek je naar het Mercure waar je een afspraak hebt met een potentiele klant van Mercure.

Dan is het weer tijd om even naar de e-mails te kijken, de RM rapportages van de afgelopen dag te analyseren en controleer je nog een Banqueting contract. Vervolgens is het tijd om samen met de General Manager en Operations Manager de wekelijkse call te hebben met de Revenue Manager die vanuit Engeland werkt. Na het bespreken van de STR, Forecast en trends check jij met de reserverings afdeling nog even de verwachting van een aantal groepen die nu nog optioneel geboekt zijn en wel in de RM call ter sprake zijn gekomen.

Aan het eind van de dag bel je nog even met de Sales Manager of zij de RFP nog in het systeem heeft kunnen afronden en of het inboeken van een specifieke corporate is gelukt. Daarna nog even een paar e-mails beantwoorden, één van de Sales Managers succes wensen voor een netwerk bijeenkomst waar zij vanavond naartoe zal gaan en dan naar huis!

Ok, stiekem bel je vanuit de auto met de General Manager van het Novotel om te vertellen dat de rondleiding van deze ochtend heel goed is gegaan en dat jij verwacht dat ze volgende week een keuze gaan maken tussen Novotel en ….”.

Functie-eisen
Wie zoeken wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een echte leider met ambitie! Als Cluster Commercial Manager rapporteer je aan beide General Managers.
Je bent bekend met een internationaal opererende organisatie en voldoet minimaal aan de volgende eisen:


HBO werk- en denkniveau (in commerciële, toeristische richting of Hotelschool);
Een track record op het gebied van sales (zowel B2B en B2C);
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
Creatieve denker met lef.
Wij bieden

Uiteraard sta je er niet alleen voor! Er staat voor jou een openhartig en ambitieus team klaar dat jou met open armen zal ontvangen. Bij ons profiteer je van de verschillende voordelen van het werken bij Accor! Je kan rekenen op;


Een salaris in salarisgroep X van de Horeca cao;
25 vakantiedagen op basis van een fulltime (38-urige) werkweek;
Een hierbij behorende bonusregeling waarbij je tot maximaal 20% van jouw jaarsalaris kan behalen op basis van vooraf vastgestelde doelstellingen;
Een Heartist Carte Bienvenue van Accor. Hiermee krijg je onder andere korting op hotelovernachtingen en autohuur;
Gratis toegang tot onze fitness ruimte bij Novotel. Ook is het mogelijk een fiets met belastingvoordeel aan te schaffen;
Lease auto, smartphone en laptop;
Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen Accor Hotels. Zo hebben wij een eigen Accor Academie en kun je (internationaal) doorgroeien binnen Mercure, Novotel of één van de andere Accor hotels;
Vanuit Accor aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf bij ons werken? Je voldoet aan het profiel en onze criteria? Dan ga jij jezelf natuurlijk verkopen aan ons! Stuur je CV en motivatie voor 24 mei 2021 naar Dina el Bluny, Talent & Culture Manager Novotel Amsterdam City, via H0515-HR@accor.com.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij zijn geen kosten verschuldigd voor kandidaten die ongevraagd zijn geïntroduceerd door een.

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171945          71 bezoeken