CNC Draaier (Etten-Leur, Fulltime)

contact met mij op 135,48 EUR

Bedrijfsomschrijving

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Functieomschrijving

Ben jij de CNC Draaier die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière? Wil je graag werken in een bedrijf wat toeleverancier is van control producten? Dan ben jij de vakman die ik zoek.

In de functie van CNC Draaier ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van producten die moeten voldoen aan de hoogste nauwkeurigheden. Je stelt de machine af en produceert klant specifieke producten en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Je zorgt ervoor dat het productieproces optimaal verloopt.

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting metaal.
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal.
• Je hebt relevante en recente werkervaring als zelfstandig CNC draaier.
• Je kunt zelfstandig vanaf tekening werken.

Arbeidsvoorwaarden

• De functie is in fulltime dienstverband.
• Een afwisselende en zelfstandige fulltime functie in een collegiale en informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur.
• Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten á 0,19 cent netto en 25 vakantiedagen.

Zie jij een baan bij DIT wel zitten? Ben jij de CNC draaier die ik zoek? Bel of app mij (Clio) op 06-12621092 of mail naar zuidwest@ditmetaal.nl. Tot snel!

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer:

Locatie: Noord-Brabant - Etten-Leur
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 20 juni, Advertentie id: 948342          247 bezoeken