Commercieel medewerker binnendienst

.... EUR

Onze klant is een groeiend bedrijf, die zich voornamelijk specialiseert op het bedrukken van plastic, kazen en overig verpakkingsmateriaal. Zij staan bekend als een zeer betrokken organisatie, die dicht bij hun mensen staat.
Functiebeschrijving
Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het visiteplaatje van het bedrijf. Klanten zullen jou als eerste aan de telefoon krijgen, als zij bellen voor het plaatsen van een order. Jij zorgt dat deze orders ingevoerd worden in het systeem. Daarnaast onderhoud je contact met de opdrachtgever via de telefoon en mail. Intern ben jij verantwoordelijk voor het beheer van alle klanten. Je houdt de klant op de hoogte van de status en de planning van hun order. Daarbij sta jij er natuurlijk niet alleen voor, je werkt intensief samen met het verkoopteam.

Het klantcontact zal voornamelijk bestaan uit het adviseren en het informeren van klanten over de mogelijkheden van de producten. Je bent dus niet alleen commercieel maar beschikt ook over technische kennis. Deze technische kennis zal je nog verder gaan ontwikkelen binnen dit bedrijf. Uiteindelijk zal jij alle klanten van dit bedrijf te woord moeten kunnen staan, hierbij zitten ook een aantal buitenlandse klanten, jouw Engelse en Duitse taal moet dus van redelijk niveau zijn.

Wil jij nou meer weten over deze mooie vacature? Bel ons dan op 050-7510000.


Functie-eisen


Je bent commercieel en klantgericht ingesteld;
Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal goed;
Je hebt ervaring met het werken met computers, (MS office)
Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau;
Je hebt technische kennis en je wil deze graag verder ontwikkelen;
Je denkt in oplossing en ziet overal kansen in;
Je bent ambitieus en leergierig.ArbeidsvoorwaardenSalaris tussen €2700 - €2800 bruto per maand, dit op basis van 36 uur per week;
Bij wederzijdse tevredenheid op contract bij de opdrachtgever;
8,33% vakantiegeld;
25;

Locatie: Overijssel - Zwolle
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1172002          65 bezoeken