Communicatie-professional Incluzio Leiden

contact met mij op 16,11 EUR

Leiden Samen Meedoen

Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook mensen blij maken?

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en inspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Incluzio is 1 van de 4 divisies van het familiebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. Naast dat Incluzio bij ons familiebedrijf hoort, is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als Trigion, Facilicom Solutions en Gom. Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot.

De sleutel voor het realiseren van onze ambitie ligt in het integraal organiseren en uitvoeren van zorg, het sociaal domein en dienstverlening op wijkniveau. Met een resultaatgerichte aanpak, door samen te werken en grensoverschrijdend te denken, willen we op al deze terreinen goed presteren. Zo bouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijd met jou mee. Onze slogan? Happy people make happy people.

Functieomschrijving

Wie zijn wij?
Samen met bewoners, partners, vrijwilligers en de gemeente is Incluzio Leiden afgelopen jaar gestart om een mooie, sterke sociale basis voor de bewoners van Leiden te realiseren. Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Met zeven wijknetwerken – werkend vanuit bruisende buurtlocaties - sluiten wij aan op de sociale wijkteams en jeugd- en gezinsteams in de stad. Samen met bewoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan!  

Wat ga je doen?
Als communicatieprofessional zorg jij ervoor dat onze organisatie op de kaart staat! Je werkt zelfstandig, bent een spin-in-het-web en aanjager van onze communicatie. Je werkt samen met de medewerkers van de buurtlocaties. Eén van je belangrijkste taken is het ophalen van informatie bij je Leidse collega’s en zorgen dat die terecht komt bij de juiste contactpersonen bij onze gemeente als opdrachtgever, onze collega-instellingen en mensen in de wijk. 

Waar hou je van?
Jij vindt het leuk de grote lijn uitzetten en het leggen van relaties, te combineren met allerlei hands-on communicatie-activiteiten. Je zet het jaarlijkse activiteitenplan op en vanuit deze basis coördineer je en voer je allerlei communicatieprojecten uit. Denk hierbij aan; multi channel en social media berichtgeving organiseren, het realiseren van rapportages naar de gemeente, het maken van allerhande promotie- en videomateriaal enz. 

Waar houden wij van?
We vinden een planmatige manier van werken belangrijk en rekenen erop dat jij ons daarbij helpt door het opstellen van een communicatiejaarplan, dat bijdraagt aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Uiteraard hoort het bewaken van de planning en de beschikbare budgetten hier ook bij.

Daarnaast ben je onderdeel van ons landelijke team van communicatieprofessionals. Jullie hebben wekelijks contact voor de nodige uitwisseling en inspiratie.

 

Functie-eisen

Jij bent de professional met een hart voor mensen. Je wilt meewerken aan de ambitie van Incluzio om zorg en welzijn in Leiden op een vernieuwende en duurzame manier te organiseren. Je werkt zeer zelfstandig, bent flexibel en vindt het geen enkel probleem om het heft in eigen handen te nemen! Je zet communicatieacties op en bewaakt de voortgang. Je kunt goed tegen de hectiek van een dynamische organisatie en weet daarbij zelf structuur aan te brengen. Je hebt een hands-on mentaliteit en een praktische instelling. 

Je hebt:

een afgeronde HBO opleiding op het gebied van communicatie;minimaal zes jaar ervaring als communicatieprofessional;een vlotte pen, waarmee je verschillende doelgroepen weet te bereiken;en kennis van de sociale kaart in Leiden is een pré.

Enthousiast? Klik dan op de sollicitatie button!
Wil je meer informatie? Je kunt me altijd bellen; Thea Wagenaar 0620417201.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende, uitdagende en zelfstandige baan in een enthousiast team. In een interessante werkomgeving in het sociale domein, waar je mede vorm aan geeft!

beloning conform cao sociaal werk;individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering; ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden (loopbaanbudget cao sociaal werk);een smartphone en een laptop; een arbeidsovereenkomst van een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd.

Sollicitatieprocedure

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je.

Locatie: Zuid-Holland - Leiderdorp
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 7 mei, Advertentie id: 1127512          195 bezoeken