Communicatie-professional wmo radar

contact met mij op 16,11 EUR

Ben jij die communicatie professional met een hart voor mensen die mee wil bouwen aan de nieuwe samenleving waarin iedereen meetelt? Lees dan verder!

Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook mensen blij maken?

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en inspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Incluzio is 1 van de 4 divisies van het familiebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. Naast dat Incluzio bij ons familiebedrijf hoort, is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als Trigion, Facilicom Solutions en Gom. Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot.

De sleutel voor het realiseren van onze ambitie ligt in het integraal organiseren en uitvoeren van zorg, het sociaal domein en dienstverlening op wijkniveau. Met een resultaatgerichte aanpak, door samen te werken en grensoverschrijdend te denken, willen we op al deze terreinen goed presteren. Zo bouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijd met jou mee. Onze slogan? Happy people make happy people.

Functieomschrijving

Wie zijn wij?
Wmo radar verbindt bewoners, bedrijven en organisaties in Rotterdamse wijken, waardoor we beter voor elkaar zorgen én elkaar versterken. Als initiatiefnemer bieden we houvast aan het individu én het collectief om bij te dragen aan een nieuwe samenleving. Met onze unieke aanpak ‘Het Nieuwe Welzijn’, dagen onze teams in de verschillende opdrachtsgebieden burgers uit om zélf een bijdrage te leveren middels vrijwilligerswerk, werk of ondernemen. Onze drijfveer is samen een betere buurt creëren waarin iedereen meetelt, meedoet én van betekenis is. Wmo radar maakt meedoen leuk, eenvoudig en motiverend.

Wat ga je doen? 
Als communicatieprofessional zorg jij ervoor dat de organisatie op de kaart staat! Je werkt zelfstandig, bent spin-in-het-web en aanjager van onze communicatie. Je werkt samen met de medewerkers in de wijk. Eén van je belangrijkste taken is het ophalen van die informatie bij je Rotterdamse collega’s en zorgen dat deze terecht komt bij de juiste contactpersonen bij onze gemeente als opdrachtgever, onze collega-instellingen en mensen in de wijk! Je hebt contact met de gemeente en WIN010 communicatieadviseurs voor profilering van Welzijn in Rotterdam en werkt samen met onze communicatiepartner 0 Entropy & 0to9. 

Waar hou jij van?
Jij vindt het leuk om de grote lijn en het leggen van relaties, te combineren met allerlei hands-on communicatie-activiteiten. Denk aan multi channel en social media berichtgeving organiseren, het realiseren van rapportages naar de gemeente en het maken van allerhande promotie- en videomateriaal. 

Wat vinden wij belangrijk?
Innoveren in het sociaal domein vinden we belangrijk, bijvoorbeeld door initiatieven op het gebied van e-health en GGZ in de wijk. Maar ook jongerenwerk nieuwe stijl heeft onze volle aandacht. Een belangrijke doelstelling voor de komende tijd is het ontwikkelen van manieren om met jongeren online in contact te komen. Zeker in corona-tijden is dit relevant, maar we zien dit sowieso als een belangrijke ontwikkeling om aansluiting en contact met jongeren te hebben en te houden. 

In dit traject is een belangrijke rol voor jou als communicatieprofessional weggelegd. Daarnaast bent je onderdeel van ons landelijke team van communicatieprofessionals, waarmee je wekelijks contact hebt voor uitwisseling en inspiratie.

 

Functie-eisen

Bij wmo radar vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Je bent leergierig en komt met eigen ideeën. Je bent zelfstandig, resultaatgericht en hebt een gezonde dosis humor. Je kunt goed tegen de hectiek van een organisatie en weet daarbij zelf structuur aan te brengen. En uiteraard heb jij een bulk ervaring met communicatieprojecten, social medio en communicatieplannen.

Wat vragen wij van jou?
•    een afgeronde HBO opleiding op het gebied van communicatie;
•    minimaal zes jaar ervaring als communicatieprofessional;
•    visie op communicatie en je bent in staat die uit te dragen; 
•    een prima schrijfstijl en je kan ingewikkelde boodschappen helder overbrengen naar verschillende doelgroepen;
•    kennis van de sociale kaart van Rotterdam is een grote pré.

Enthousiast? Klik dan op de sollicitatie button!
 

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende baan in een warme, bruisende en informele organisatie. Er is ruimte voor eigen inbreng, vrijheid, resultaatverantwoordelijkheid. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bouwen aan een nieuwe organisatie en deze verder vorm te geven.  

•    beloning conform cao sociaal werk, schaal 9 (minimaal € 2.884,= en maximaal          € 4.252,= bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek); 
•    individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering; 
•    ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden (loopbaanbudget cao sociaal werk);
•    een arbeidsovereenkomst van een jaar met de intentie om daarna te verlengen         voor onbepaalde tijd;
•    een smartphone en een laptop.

Sollicitatieprocedure

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je.

Locatie: Zuid-Holland - Rotterdam
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 7 mei, Advertentie id: 1127509          241 bezoeken