Communicatieadviseur

Ben jij een verbinder, een echte netwerker en kan jij duidelijk communiceren op verschillende niveaus? Kan jij diverse media inzetten om jouw boodschap over te brengen en ben je bekend met opgaven in het Sociaal Domein. Wij dagen jou uit! Daan gaat een nieuw avontuur aan binnen de wereld van Communicatie. Op onze ontdekkingstocht hebben wij jouw expertise en creativiteit nodig.
Bedrijfsomschrijving

Daan zoekt voor verschillende gemeentes Communicatieadviseurs voor 32 tot 36 uur per week. Vanuit onze vestiging Breda bemiddelen wij in Zuid- Nederland.

De ideale match ontstaat pas wanneer wij de persoon achter het cv leren kennen. Wij willen jou graag aan ons binden zodat we samen optimaal kunnen presteren.
Functieomschrijving

Als communicatieadviseur houd je je bezig met het ontwikkelen van communicatiestrategieën en het formuleren van communicatieadviezen. Het gaat hier om zowel interne als externe communicatie. Dit doe je in samenwerking met collegas uit je team. Als echte netwerker werk je nauw samen met verschillende betrokkenen zoals projectleiders, bestuurders, beleidsadviseurs en je collegas. Jij organiseert dan ook overleggen en je gebruikt daarbij je adviesvaardigheden om voorstellen door te voeren. Jouw hands on mentaliteit is te zien in de verschillende media die je inzet. Dit kan gaan om zowel Social Media, bijeenkomsten, mails, nieuwsbrieven, filmpjes als factsheets. Hierbij komt jouw bestuurlijke en politieke sensiviteit goed van pas.
Functie-eisen


Een afgeronde relevante Hbo-opleiding (communicatie is een pré);Een aantal jaren ervaring als communicatieadviseur in een politiek bestuurlijke omgeving op zowel strategisch als operationeel niveau;Brede kennis en ervaring met de strategische inzet van communicatie;Bekend met de trends en ontwikkelingen binnen de wereld van communicatie.


Arbeidsvoorwaarden


Een inspirerende omgeving;Uitdaging in persoonlijke ontwikkeling;Goed werkgeverschap en leuke banen;Met plezier werken in een veranderende omgeving;Leuke extra's zoals het Daan sportplan en het Daan fietsplan;Werken bij "De beste werkgever van 2018-2019" 


Sollicitatieprocedure

Is deze vacature wat voor jou, heb je nog vragen of wil je meer weten over Daan? Neem dan contact op met Alexandra Damen via 0621127271. Daan ziet ernaar uit jou persoonlijk te!
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 5 februari, Advertentie id: 801546          88 bezoeken