Communicatiemedewerker

.... EUR


Jij maakt dingen duidelijk. Of het nu in woord, op papier of met beeld is. Dat maakt jou niet uit. Jij kent jouw doelgroep en weet ze met het juiste middel op de juiste manier én op het juiste moment te bereiken. Jij deelt jouw passie voor het vak. Zo laat je weten wat je doet en waarom. En maak je onze mensen steeds communicatiever.
Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!
Voor de BUCH gemeenten zijn wij per direct op zoek naar een ervaren communicatiemedewerker. Het is in eerste instantie een functie voor 2 maanden, met mogelijkheid tot verlenging. Het betreft een functie van 24 uur per week.
Vanwege de coronacrisis zullen de kennismakingsgesprekken digitaal plaatsvinden. Mocht je worden aangenomen dan zullen de werkzaamheden in eerste instantie voornamelijk vanuit huis gedaan worden.


Met de volgende dingen ga je aan de slag:


Je maakt voor twee gemeenten de wekelijkse informatiepagina in de lokale krant.
Je redigeert teksten en beoordeelt beeld.
Je werkt mee aan verschillende (on-line) bijeenkomsten.
Je maakt filmpjes, uitnodigingen en infographicsFunctie-eisen

Communicatie is zo'n lekker breed vak. Dat weet je. Daarom vragen we ook best wel wat.


Jij durft! Je bekijkt de dingen net even iets anders. Je bent nieuwsgierig. Ziet kansen én grijpt ze! Door te luisteren, te snappen en te vragen ken jij de klant.
Gaat iets niet zoals gepland? Geen probleem. Dan bedenk je een andere oplossing. Of twee. Het kan altijd beter én leuker.
Je ziet wie en wat elkaar versterkt. Je stapt over grenzen heen. Die van teams, domeinen, gemeenten, overheden én die van jezelf.
Je deelt jouw kennis en ervaring en luistert naar die van een ander. Zo maak je onze organisatie steeds communicatiever.
Je straalt! Met jouw energie weet je mensen te motiveren. Met woorden ben je duidelijk, zonder woorden nodig je mensen uit.
Je hebt MBO werk- en denkniveau.
Je let op die puntjes op de i. Je bent professioneel en let op die typische kleine dingetjes hoe je een boodschap overbrengt.
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Je bent goed in het vertellen van verhalen, in tekst en in beeld. Op die manier neem je mensen mee.
Je werkt met video- en fotobewerkingstools. Is er een nieuwe tool? Dan ben je hier van op de hoogte en pak je dit snel op.ArbeidsvoorwaardenEen afwisselende baan bij Werkorganisatie BUCH
Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer tot een maximum van 40 km. enkele reisafstand.
Je wordt beloond met een marktconform salaris tussen € 2.435,- en € 3.520,- o.b.v. 36 uur / schaal 8, conform cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en werkervaring
Een gratis wisselend aanbod aan opleidingen & workshops
Korting bij meer dan 300 sportscholen, verspreid door heel Nederland
Collectiviteitskortingen bij verschillende (zorg-)verzekeringen
Doorbemiddeling na uitstroming: Driessen Verbindt!
Je bouwt naar rato 25 dagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende

Locatie: Noord-Holland - Alkmaar
Toegevoegd op 1 dag geleden en vervalt op 26 oktober, Advertentie id: 1028201          75 bezoeken