Constructeur Machinebouw

contact met mij op 14,69 EUR

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een startend constructeur of heb je al enige jaren ervaring en wil jij graag een tweede stap maken binnen de machinebouw? Dan heeft Teqoia interessante functies voor jou bij zowel grotere als kleinere technische organisaties.

Functieomschrijving

Als (jr.) Constructeur Machinebouw krijg je te maken met diverse uitdagingen door de verschillende projecten die je uitvoert voor de organisatie. Binnen de functie ben je verantwoordelijk voor de specificatie, constructie en het ontwerpen van de machines en/of machinelijnen binnen de projecten. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de volgende zaken:

De uitwerking van algemene hoofdlijnen van een nieuw project tot deelprojecten; De uitwerking van concepten tot een ontwerp;Contacten onderhouden met klanten en leveranciers;Het bewaken van planningen;Aansturen van tekenaars;Controleren van van tekenaars.
Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de automotive, drank/food, non-food, water, afval/recycling, meet- en regeltechniek en de on- en offshore.

Functie-eisen

Beschik jij over:

Een afgeronde HTS-opleiding op het gebied van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Procestechniek, Mechatronica of Autotechniek;EN/OF een vergelijkbare MTS-opleiding met de nodige werkervaring;Oog voor maakbaarheid en kosten van oplossingen voor projecten;Zelfstand en in teamverband kunnen werken;Flexibel en creatief;Kennis van tekennormen machinebouw;Kennis van machineveiligheid;Kennis van FEM analyse is een pré;Bekend met SolidWorks 3D pré;Ervaring met tekenprogramma's als AutoCAD is een pré;Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift.


Arbeidsvoorwaarden

In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie . Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

Wat heeft Teqoia te bieden?

Werken in een aangename omgeving met een leuke werksfeer;Zekerheid, ( vast contract );Uitdaging(en);Doorgroeimogelijkheden;Uitdagende projecten;Uitstekend opleidingsbudget voor opleidingsmogelijkheden  zoals trainingen , cursussen en opleidingen; Mobiliteit ( auto van de zaak );Reiskostenvergoeding;Onkostenvergoeding;Vakantiedagen worden overgenomen conform de CAO van de opdrachgtever (gewoonlijk tussen de 30 en 40 vakantiedagen );Na 1 tot 2 jaar kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;Een aantrekkelijk salaris , salarisindicatie Bruto per maand € 3000,- / € 5000,- afhankelijk van ervaring en opleiding;Zoals hierboven zichtbaar is, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ;Begeleiding en carrière.

Locatie: Noord-Brabant - Eindhoven
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028222          34 bezoeken