Constructie bankwerker

contact met mij op 14,99 EUR

Ben jij niet onbekend met de metaalindustrie en werk jij ook nog is nauwkeurig? Brand jij je vingers niet tijdens het lassen en werk je graag in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een specialist in het leveren van specialistische machines voor de procesindustrie. Vanuit hun locatie in Den Haag vertegenwoordigen zij hun machines naar meer dan 300 klanten over de wereld. Zij zijn een van de grotere spelers op de Nederlandse markt en bestaan ondertussen al bijna halve eeuw. In het bedrijf zijn er dagelijks 30 medewerkers actief voor alle zaken rondom hoogwaardige machines. Ben jij benieuwd wie onze opdrachtgever is? Tijdens het gesprek vertellen wij jou er graag meer over.

Functieomschrijving

Je komt te werken in een organisatie die gespecialiseerd in het opleveren van klant specifieke machines in de procesindustrie, hierbij kan je denken aan weeg- en pakmachines. Door een structurele groei zijn hun dringend op zoek naar constructie bankmedewerker(s) die geen uitdaging uit de weg gaat.

Als constructiebankwerker is je dag nooit hetzelfde. Dit komt doordat de machines op maat worden gefabriceerd met unieke onderdelen, waarbij voor elke onderdeel een andere voorbereiding nodig is. Je werkt dus niet als een machines bankwerker, maar je gaat zelf de onderdelen vervaardigen. Hoe zien je taken er ongeveer uit?

Je gaat aan de hand van technische tekeningen verschillende werkstukken en onderdelen vervaardigen voor de machines en constructies. De bewerkingstechnieken waar jij je voornamelijk bezig mee gaat houden zijn; boren, knippen, zagen, snijden, buigen en frezen. Daarnaast ga je lassen met actief gas genaamd koolstofdioxide (CO2), echter klinkt dit voor jou als muziek in de oren en draai jij je hand hier niet voor om. Je werkt met een hoge nauwkeurigheid en controleert de onderdelen die jij en je team hebben vervaardigd.
Ook bied jij ondersteuning bij de werkzaamheden van de assemblage monteurs. Dit zorgt er voor dat jullie als team de werkzaamheden succesvol afronden en kunnen starten aan het volgende gave project! Je start om 7.30 en je bent klaar rond 16.30.

Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar iemand die;

Beschikt over een LBO/MBO diploma. Affiniteit heeft met techniek en ervaring heeft met (CO2) lassen. Woonachtig is in Den Haag of de steden rondom Den Haag. Goed en zelfstandig de werkzaamheden kan uitvoeren na de inwerkperiode. Zelfstandig met OV, fiets of auto op de locatie in Den Haag kan komen.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze uitdagende functie kunnen wij jou het volgende bieden;

Een salaris van € 2250 á € 2550 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week en ervaring. Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Reiskosten in overleg met de opdrachtgever. Mogelijkheid tot het behalen van verschillende cursussen en opleidingen. Gezellige bedrijfsborrels en teamuitjes. Een moderne werklocatie in Den Haag

Sollicitatieprocedure

Ben jij dé constructiebankwerker voor deze vacature? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Op basis van jouw cv en je motivatie zullen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een kennismakingsgesprek bij ons op de vestiging. Heb je vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.

Locatie: Zuid-Holland - The Hague
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 22 december, Advertentie id: 1049202          65 bezoeken