Construction Supervisor Mechanical

contact met mij op 16,74 EUR

Voor onze opdrachtgever in Zeeland zoeken wij een Construction Supervisor Mechanical

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving

De Construction Supervisor Mechanical is verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging van de werkzaamheden, veiligheid op de werkplek en bewaking van planning. Coördinatie met andere disciplines, zoals Civiel ,E&I en EH&S.

Taken:

Veiligheid:

Veiligheidsambassadeur zijn.Dagelijks frequent controleren of iedereen veilig en vakkundig hun werkzaamheden uitvoeren. Direct ingrijpen indien nodig. Bij twijfel stoppen, eerst duidelijkheid.Uitvoeren van een gedegen start werk analyse bij elke vergunning uitgifte.

Onderhouden van contacten/overleg met:

Afdeling Engineering voor feedback en of overleg voor technische oplossingen.Aannemer(s) - vastleggen van onderlinge afspraken tijdens voortgangsmeetings , en andere meetings.Plantvertegenwoordigers (gatekeepers, manreps, etc..)

In uitvoering van het werk:

Nemen van beslissingen over meer- en minderwerk, door de scope te valideren met het pakket. Administratieve voorafhandeling van meer-en minderwerk. Voorbereiden, controleren en uitgeven van vergunningen. Inspectie op de kwaliteit van het afgeleverde werk, danwel organiseren afname door derden. Oplossen van technische onvolkomenheden, desgewenst in overleg met de engineering afdeling. Bewaken van afgesproken planning. Bewaken dat de verwachte kwaliteit van het op te leveren werk door de aannemer wordt geleverd.

Verantwoordelijkheden:

Veiligheid:

Leiderschap in het stellen van de veiligheidsverwachtingen naar de aannemers.Stop werk in geval van twijfel.Gatekeeper in het uitgeven van werk in het veld: SWA en BBP

In uitvoering van het werk:

Opvolging van alle werkzaamheden zoals beschreven in de LS contracten incl. Sectie 1, 2 en 3 van de unit contracten en bijbehorende specificaties (civiel en staalconstructie)


Functie-eisen

Middelbare opleiding niveau 4- in Werktuigbouw technieken of gelijkwaardig diploma en VCA VOL.In het bezit van Rijbewijs B.Goede beheersing van Nederlands, Engels (Engels is een pre)Minimaal 5 jaar ervaring in de Petro- (chemische) Industrie.Ervaring in het gebruik van Microsoft Office (Outlook, Word en Excel)Grondige kennis van de voorschriften neergelegd in ASME, API, PED/EN, Nationale voorschriften Warenwetbesluit drukapparatuur / Gasleiding / Drinkwaterleidingen, WESA / RISA.Kennis van conserveringstechnieken zoals stralen en schilderenGrondige kennis van tekening lezen (ISO metrics, P&ID’s)Kennis van Isolatie technieken (wol isolatie, foamglas, asbest etc..)Kennis van materialen en specificaties en classificaties,Kennis van drukhoudende apparaten en diens voorschriften,Kennis van piping installatie technieken,


Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zie onze website.

Sollicitatieprocedure

Via onze.

Locatie: Zeeland - Terneuzen
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171966          71 bezoeken