container sticker, kliko, afvalbaksticker, kliko stickers

15,95 EUR

Die lelijke saaie kliko container ook zo zat? Nu te koop de nieuwe collectie klikostickers & containerstickers. CoverArt makes your world colorful! Pimp nu ook je bak!!! of je Otto, kliko, cliko, afvalbak, vuil emmer, groene en grijze, rol container, gft bak container... met een mooie 'bakjas' kijk naar alle advertenties op marktplaats van CoverArt

voor het volledge assortiment op de site van CoverArt, www.coverart.nl

we hebben containersticker, kliko stickers en huisnummer stickers in vele soorten en maten, dus ook prachtige rondom stickers, in alle prijsklassen. Eenvoudig aan te brengen op alle gangbare formaat (kliko) containers.

Met de zomer in het vooruitzicht wordt het hoogtijd om de tuin en het terras weer wat kleur te geven. En wij helpen u graag een handje met o.a. onze nieuwe en sprankelende ’spring collectie!’ U geniet toch ook liever van mooie tulpen, margrieten, klaprozen of lavendel in plaats van die saaie lelijke vuilcontainer..? Wilt u rondom beplakken ook geen probleem met de 10 verschillende designs! Of toch liever Rock&Roll??? Of liever die prachtige Herman Brood klikostickers, verkrijgbaar in twee schitterende designs (golf en purple haze) staan hier al u op te wachten, en zo zet nu ook kunst aan straat! Daarnaast hebben we een heel mooi assortiment in Huisnummers; gewoon wit,of voorzien van Rozen, Van Gogh, Regenboog print of in Burberry style. Daarnaast ook fraaie grote reflecterende huisnummerstickers. Zo zie je de kliko zelfs in het donker staan.

Kijk dus snel in onze webshop www.coverart.nl voor het complete assortiment!

Laat de zon maar schijnen! CoverArt makes your world!

Locatie: Gelderland -
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 22 december, Advertentie id: 1044800          59 bezoeken