Content- en Marketing Specialist

contact met mij op 142,33 EUR

Hier werken sterke persoonlijkheden. We zijn erg bewegelijk, we ontwikkelen ons continu door. Bedenken unieke dingen én maken ze werkelijkheid. We doen het anders. Échte toegevoegde waarde leveren aan mens én techniek, daar draait het om! Niet het standaard verkopen, want hoe saai is dat? Heb jij nieuwe ideeën om ons te helpen? Dan zit je hier goed.Interstep is dé specialist in bemiddeling van hoog opgeleid technisch personeel. Wij onderscheiden ons door mens en techniek op de meest innovatieve manier te matchen.

Bedrijfsomschrijving

Functieomschrijving

Check in -->->Content- en Marketing Specialist<-<--

Ben jij onze content- marketingspecialist die:

Houdt van schrijven en daar de meest gewaagde ideeën over heeft, zoals voor: websites, blogs, nieuwsberichten, interviews, flyers, klantverhalen, whitepapers en zoveel meer;De missie en visie van InterStep en Green Genius op de meest unieke manier vertaald;Sterke gedachtes doelgroepgericht vertaald in communicatieve boodschappen;De marktpositie versterkt en de naamsbekendheid vergroot;Waar nodig onderzoeken houdt in technische recruitment en sales;Draagvlak creëert voor jouw content en marketingspecialismen;Onze websites de gewenste uitstraling geeft door jouw input;Zich regelmatig bevindt op Social platformen en kennis in en/of ervaring heeft met Marketing Automation;

Functie-eisen

Wat neem je mee, wanneer je met ons mee gaat bouwen?

HBO werk- en denkniveau richting marketing, communicatie of journalistiek;2-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;Je bent een kei in het schrijven van sterke outside the box content;Gevoel voor of affiniteit met (technische) recruitment;Ervaring met het toepassen van SEO;Je bent vindingrijk, denkt out-of-the-box en werkt procesmatigEen sterke persoonlijkheid met oog op resultaat.

Arbeidsvoorwaarden

Als Content- en Marketing Specialist bieden wij jou DUIDELIJKHEID, namelijk:

Een bruto maandsalaris tussen de €2.400,- en €2.900,-24 vakantiedagen;Volledige reiskostenvergoeding of een leaseauto met tankpas;Een zeer ruim opleidingsbudget om jezelf te (blijven) ontwikkelen;Laptop en telefoon;De lekkerste vrijdagmiddagborrels;Vele leuke bedrijfsuitjes en bijeenkomsten

Sollicitatieprocedure

Enthousiast? Mooi! Wij zijn benieuwd naar jou.

Je kan contact opnemen met Danique van Zwieten via 06 21 18 70 65 of je kan hieronder op de solliciteerknop klikken om je gegevens achter te laten. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met je.

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996277          27 bezoeken