Content Marketeer

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een specialist op het gebied van 3d profileren. Dit bedrijf opereert wereldwijd en is toonaangevend wanneer het gaat om het op maat snijden van dikwandige metalen buizen en profielen in alle vormen en maten. Kan jij de werkzaamheden van onze opdrachtgever omzetten in creatieve online content voor klanten, volgers en potentiële nieuwe collega's? Ben jij die content creator die zelf ook wel eens de camera pakt om je verhaal met beeld en geluid te ondersteunen?
Functieomschrijving

Is creativiteit jouw tweede naam? Weet jij mensen te enthousiasmeren met tekst, beeld en geluid? Dan zijn wij namelijk op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een content creator. In deze functie vertaal jij de werkzaamheden die zich op de werkplaats afspelen naar een marketingcampagne!
Functie-eisen

(rood-) Een afgeronde HBO opleiding;(rood-) Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.(rood-) Foutloos, creatief en doelgericht schrijven in zowel Nederlands als Engels;(rood-) Affiniteit met techniek en een hightech omgeving;(rood-) Kennis van grafische programmas zoals Adobe Photoshop, InDesign, Premiere Pro, etc.(rood-) Enige ervaring in een soortgelijke functie Wat kun je van ons verwachten?(rood-) Direct in dienst bij de opdrachtgever!(rood-) Vrijheid en ruimte voor eigen ontwikkeling binnen een snelgroeiend bedrijf(rood-) Goed salaris inclusief aantrekkelijke winstuitkering(rood-) Goede werksfeer waarin hard werken en plezier maken hand in hand gaan(rood-) Ruime doorgroeimogelijkhedenInteresse? Reageer vandaag nog door op de sollicitatiebutton te klikken en laat je gegevens bij ons achter! Wil je eerst meer informatie? Bel ons dan op 0223 - 61 01 88 of stuur een e-mail naar barry.lafebre@adecco.nl. Wij vertellen je graag meer over deze.
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 5 februari, Advertentie id: 801541          57 bezoeken